«Бумбокс, «Скай», «Антитіла» розважатимуть полтавців таки за кошти міського бюджету?

Суспільство
Надія Труш24 червня 2016 о 12:301663 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Бумбокс, «Скай», «Антитіла» розважатимуть полтавців таки за кошти міського бюджету?
За кілька днів до Дня молоді на сайті Полтавської міськради опублікували проект рішення міськвиконкому. У документі розписані деталі організації та проведення свята.

«Бумбокс, «Скай», «Антитіла» розважатимуть полтавців таки за кошти міського бюджету?«Бумбокс, «Скай», «Антитіла» розважатимуть полтавців таки за кошти міського бюджету?

25 червня у Полтаві планують із розмахом відсвяткувати День молоді. Зокрема, обіцяють влаштувати феєрверк. На запрошення мера Олександра Мамая жителів міста розважатимуть популярні українські гурти «Бумбокс, «Скай», «Антитіла».

На наш запит щодо того, хто заплатить за концерт, міська влада запевняла, що що за виступ гуртів «Бумбокс», «Антитіла», «Скай» з міськбюджету не платитиме. Але в один день із відповіддю влади редакції все ж стала відома сума, яку планують витратити на День молоді – 180 тисяч гривень. Згодом це підтвердив і мер Олександр Мамай, додавши, що запрошувати на День молоді усіх полтавців – негарно. При цьому міський голова не дав прямої відповіді, звідки ж місто візьме кошти на гонорар для артистів.

22 червня, за кілька днів до проведення заходу, на сайті Полтавської міськради опублікували документ, в якому міститься інформація про День молоді, заплановане на 25 червня.

Серед переліку організаційних доручень є надто цікаві:

  • – залучити до участі у заході музичні гурти;
  • – забезпечити організацію зустрічі та поселення артистів музичних гуртів;
  • – підготувати кімнати для розміщення музичних гуртів на час проведення заходу, забезпечити необхідними обладнанням та презентаційно-іміджевою продукцією;
  • – забезпечити оформлення заходу під час виступу музичних гуртів піротехнічними ефектами;
  • – провести святковий феєрверк по закінченню масового святкового заходу на стадіоні «Ворскла» імені Олексія Бутовського.

При цьому ніде не вказано, які саме виступатимуть гурти. Жодної інформації про «Бумбокс, «Скай», «Антитіла» немає, але про артистів гучно заявляють на афішах. До слова, вхід буде лише за запрошенням (їх буде 13 тисяч).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter