Концерт у рамках «Рок-н-болу» полтавці споглядають поза Співочим полем (фото)

Дозвілля
Юлія Обелець30 серпня 2015 о 19:151773 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Концерт у рамках «Рок-н-болу»  полтавці споглядають поза  Співочим полем (фото)
Полтавці не поспішали на другий день концертної програми «Рок-н-болу».

30 серпня ввечері на Співочому полі імені Марусі Чурай другий день гучно лунає музика. Триває концерт у рамках спортивно-мистецького свято «Рок-н-бол». На сцену виходять музичні колективи як з Полтави, так і з різних куточків України. Очікуються сьогодні й виступ колективу з Грузії. Та глядацький зал на початку дійства – майже порожній.

Концерт у рамках Рок н болу полтавці споглядають поза Співочим полем (фото)

Лише лави перших рядів трохи заповненні. Проте помітні слухачі концерту за огорожею Співочого поля – вони розмістились на газоні та на оглядовому майданчику парку «Перемога».

Концерт у рамках Рок н болу полтавці споглядають поза Співочим полем (фото)

На питання журналіста, чому не спускаються на територію Співочого поля – більшість знизують плечами. Одна полтавка припускає, що просто вартість входу «кусається»:

– Думаю, 80 гривень за вхід – занадто дорого як для одного дня. Можливо, потрібно було зробити хоча б по 40 гривень. Ми поки що в роздумах, йти чи не йти на концерт, – сказала Альона, яка споглядала на виступи колективів з парку.

Проте, ведучі концерту зауважують, що у порівнянні з вчорашнім днем (29 серпням), на початку сьогоднішнього дійства значно більше глядачів.

До речі, вчора виступив гурт «The Вйо»

На вході до Співочого поля вартують стражі громадського порядку.

Концерт у рамках Рок н болу полтавці споглядають поза Співочим полем (фото)

Стоять і скриньки для пожертв. З кожними 10 хвилинами глядацька аудиторія по-троху збільшувалась. Тож, імовірно, до темної пори доби, як кажуть в народі, всі посходяться.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter