На барахолці у Полтаві – від пряників до годівничок

Дозвілля
Ольга Матвієнко8 лютого 2015 о 15:162770 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На барахолці у Полтаві – від пряників до годівничок
Придбати листівки до Дня Святого Валентина і потішити себе пряником – усе це можна було зробити на "Інтелектуальній барахолці".

Уже традиційним для Полтави стало проведення майже щомісяця "Інтелектуальних барахолок". 8 лютого на центральній вулиці міста Жовтневій відбулася вже шоста барахолка. Полтавці принесли для продажу домашню випічку – пряники і печиво у формі сердець, пиріжки, марципани із маком, тертий пиріг із варенням.

На барахолці у Полтаві від пряників до годівничокКупивши годівничку, ви рятуєте птахів і віддаєте гроші на потреби армії. Фото Ольги Матвієнко

Дівчата нашили м’яких сердець, а полтавська художниця Нато Мікеладзе підготувала серію листівок до свята. Темою "Інтелектуальної барахолки" обрали підготовку до Дня Святого Валентина, а відтак символів кохання вистачало. І звичайно ж у продажу були патріотичні листівки, прапорці, футболки.

– Ми стараємося влаштовувати барахолки щомісяця. А на Різдво ще й вертеп влаштовували. Протягом попередніх п’яти розпродажів зібрали більше 24 тисяч гривень, – розповіла Нато Мікеладзе, одна із організаторів барахолки. – Гроші, які ми збираємо, передаємо волонтерській групі Полтавський батальйон небайдужих. Вони на них купують ті речі, у яких є першочергова потреба в зоні АТО.

На барахолці у Полтаві від пряників до годівничокДомашнє печиво до свята. Фото Ольги Матвієнко

Подружжя Іван та Марина до своєрідного ярмарку теж готувалися заздалегідь. На мотузці між деревами вони розвісили дерев’яні годівнички для пташок. Чому вирішили змайструвати годівнички пояснили плакатом: "70% птахів гинуть взимку від голоду, 79,5% потреб української армії забезпечують волонтери, 242 дні "кіборги" тримали оборону Донецького аеропорту. Збережемо разом".

Нагадаємо, що 15 лютого, на Стрітення, біля Свято-Успенського собору (неподалік Білої альтанки) відбудеться великий благодійний ярмарок.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter