Панч та Арлекін розважали полтавців просто неба

Дозвілля
Ольга Матвієнко21 травня 2015 о 17:301059 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Панч та Арлекін розважали полтавців просто неба
Традиційні англійський та італійський театри показали на центральній вулиці Полтави.

Хитрий і лайливий Панч із класичних англійських вистав і Арлекін із італійського театру щовечора розважають публіку на вулиці Жовтневій. Невелика ширма, за якою розгортаються цікаві історії про двох традиційних театральних героїв, встановлена просто неба.

Панч та Арлекін розважали полтавців просто небаУ центрі Полтави показували вистави під відкритим небом. Фото – Ольги Матвієнко

Навколо одразу зібралися кілька десятків глядачів: хтось прийшов на запрошення, яке виголошували прямо перед початком вистави, хтось підійшов вже після початку.

Так протягом кількох днів із 19 по 23 травня показують своє вміння студенти Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого із кафедри акторського мистецтва і режисури театру ляльок. До Полтави вони приїхали на фестиваль «Зоряний шлях».

– Панч – втілення усіх людських недоліків. Ця вистава не має чіткої режисури, тут є велика частка імпровізації. Вона звучить англійською мовою, – розповіла Юлія Шаповал, викладач університету. – «Іспит Арлекіна» – друга наша п’єса. У ній ми розповідаємо про молодь, яка не хоче вчитися, висміюємо тягу сучасних підлітків до телефонів, комп’ютерів.

Не дивлячись на те, що актори, які показували вистави просто неба, до цього не мали великого досвіду подібних виступів, дія за ширмою викликала жвавий інтерес у глядачів. Тим більше, що Панч загравав до полтавців, рекламував галушки, а його дружина Джуді саме їх готувала на вечерю.

Побачити вистави можна на Жовтневій о 18.00.

До теми: Казка Андерсена прозвучала в українському стилі на сцені театру ляльок у Полтаві

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter