По Полтаві на велосипедах їздили дівчата у сукнях та капелюшках (фото)

Дозвілля
Андрій Іванов28 травня 2016 о 12:072548 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 По Полтаві на велосипедах їздили дівчата у сукнях та капелюшках (фото)
28 травня в Полтаві відбувся дівочий велопарад «Все дело в шляпе».

По Полтаві на велосипедах їздили дівчата у сукнях та капелюшках (фото)Фоторепортаж Андрія Іванова.

Учасниці зібралися о 10.30 біля годинника напроти Палацу дозвілля «Листопад», та стартували звідти вулицями Полтави. Головна вимога до учасниць – вишуканий стиль: сукня, капелюшок, підбори. Бажано було уникати спортивного одягу.

– На весні, коли все розквітає, ми традиційно проводимо жіночий велопарад, уже четвертий рік поспіль, – розповів, Валерій Нурумов, голова ГО «ВелоПолтава». – Ми прагнемо показати, що велосипед – не тільки спортивний снаряд та гарний спосіб проводити активний відпочинок, але можна їздити в красивому одязі на роботу, навчання і так далі. Це наші дівчата красиво і продемонструють.

Тематики у костюмах дівчат не було, учасниця-«ковбойша» Тетяна зізнається, що підбирала костюм під капелюх, який в неї був.

По Полтаві на велосипедах їздили дівчата у сукнях та капелюшках (фото)

– Їздити у такому костюмі мені не важко, – говорить вона. – Цей вело пробіг – гарна ідея, це піднімає настрій, як учасницям, так і оточуючим.

Дівчата проїхалися за наступним маршрутом : Палац дозвілля «Листопад» – вул. Соборності (Жовтнева) – пл. Зигіна – вул. Соборності – Корпусний парк – вул. Паризької комуни (Пилипа Орлика) – Соборна площа – Біла Альтанка – вул. Соборності – «Львівська кав'ярня».

Під час маршруту проводили також і фотосесію та, на фініші, різноманітні конкурси.

Читайте також: Учасники велопробігу «Вишиваний Шлях» проїдуть Полтавщиною

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter