Учасники велопробігу «Вишиваний Шлях» проїдуть Полтавщиною: маршрут (оновлено)

Дозвілля
Юлія Обелець2 червня 2016 о 08:121101 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Учасники велопробігу «Вишиваний Шлях» проїдуть Полтавщиною: маршрут (оновлено)
Українці проїдуть на велосипедах понад 2000 км від Ужгорода до Харкова

Учасники велопробігу «Вишиваний Шлях» проїдуть Полтавщиною: маршрут

Офіційне відкриття туристичного маршруту «Вишиваний Шлях» відзначиться грандіозним всеукраїнським велопробігом, участь у якому безкоштовна. Велопробіг маршрутом «Вишиваний Шлях» стартує 11 червня в Ужгороді та 13 червня у Харкові і завершиться 28 червня у Києві, коли обидві групи велосипедистів символічно об’єднають Захід і Схід України.

Протягом 17 днів учасники велопробігу їхатимуть маршрутом, відкриваючи для себе Україну та насолоджуючись мальовничими краєвидами. Дві групи велосипедистів зустрінуться у Києві напередодні Дня Конституції України, символічно об’єднавши Захід та Схід нашої країни.

Велопробіг проводитиметься наступним чином: дві групи велосипедистів виїдуть із кінцевих точок «Вишиваного Шляху» – з Ужгорода та Харкова – назустріч одна одній. Перша група виїжджає з Ужгорода 11 червня і рухається за маршрутом Ужгород-Київ, відповідно, долаючи половину Шляху. Друга група виїжджає з Харкова 13 червня і рухається в напрямку Києва.

Учасники велопробігу «Вишиваний Шлях» проїдуть Полтавщиною: маршрут

Обидві групи будуть супроводжувати організатори, оперативна знімальна група та технічна група, яка перевозитиме мобільну веломайстерню, туристичне спорядження та харчі учасників велопробігу. Також передбачена організація екскурсійно-розважальної програми у деяких пунктах маршруту та публікація щоденних відеозвітів проходження велопробігу на офіційному YouTube каналі проекту та в ефірі телевізійних партнерів заходу.

Учасникам не обов’язково проїжджати весь «Вишиваний Шлях». Кожен охочий може приєднатися до велопробігу, або ж припинити свою участь у ньому на будь-якому його етапі. Наприклад, можна долучитися до групи велосипедистів у Львові і проїхати частину Шляху до Житомира, або ж проїхати відрізок маршруту лише в Полтавській області. Детальна інформація та план проведення велопробігу із зазначеними місцями та датами доступні на сайті www.ornamentway.com

Участь у велопробігу «Вишиваним Шляхом» є безкоштовною за умови попередньої реєстрації.

Довідка: Вишиваний Шлях – це всеукраїнський соціальний туристичний піший та веломаршрут, метою якого є розвиток внутрішнього туризму в Україні та розкриття його потенціалу усьому світові.

До теми –У Полтаві проведуть велопарад дівчат у шляпках

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter