Полтавців із Днем молоді привітав гурт «Друга ріка»

Дозвілля
Ольга Матвієнко29 червня 2015 о 08:092014 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавців із Днем молоді привітав гурт «Друга ріка»
Свято у Полтаві завершилося грандіозним концертом за участю зірок.

Полтавців із Днем молоді привітав гурт Друга ріка Гурт «Друга ріка» привітав полтавців із Днем молоді. Фото – www.rada-poltava.gov.ua

На концерті до Дня молоді запалили натовп особливі гості – українська рок-група «Друга Ріка», повідомляють на офіційному сайті Полтавської міської ради.

Одна з небагатьох істинно українських груп, яка, не дивлячись на пристойний вік, не втратила своєї особливості, самобутності. Їхні пісні не просто слухають, а чують, відчувають, від них біжать сотні «мурашок» усім тілом і вони запам'ятовуються не надовго, а на усе життя, бо закрадаються в найвіддаленіші куточки свідомості. Є такі речі, які можуть об’єднати абсолютно різних людей, причому не двох-трьох чи десятьох, а сотні в надзвичайно могутню єдність. Цього вечора «Друга Ріка» з'єднала між собою натовп чужих один-одному людей довкола однієї цінної ідеї – радості та гордості за свою національну приналежність: «Я – українець!».

Гурт виконував пісні, які вже по праву стали класикою українського року: «П’ю з твоїх долонь», «Вже не сам», «Три хвилини». Подарували полтавцям і пісні з нового альбому «Supernation». Навіть дощ не зіпсував настрою ні зірковим гостям, ні полтавцям. Навпаки, додав особливого забарвлення святковому вечору, адже коли ти молодий, дощ – це час для чогось особливого та романтичного.

Нагадаємо, що вранці в День молоді у Полтаві влаштували виставку ретро-автомобілів та мотоциклів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter