Влада Полтави запрошує відволіктися від тривожних подій на святі

Дозвілля
Надія Труш18 лютого 2015 о 11:3719071 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Влада Полтави запрошує відволіктися від тривожних подій на святі
22 лютого о 12 годині полтавців запрошують на Театральну площу – на етно-свято "Зиму проводжаємо! Весну зустрічаємо!"

Попри трагічні події в державі, влада Полтави запрошує на святоПолтавців запрошують на етно-свято. фото palitra-buk.com.ua

Таку інформацію опублікували на сайті Полтавської міськради. Обіцяють виступи кращих колективів міста, майстер-класи, презентації від музеїв, частування, "Містечко майстрів". Щодо останнього, у прес-службі поки не знають достеменно, чи збиратимуть кошти для українських військових, які знаходяться зараз в зоні АТО.

Також в річницю вимог про відставку мера Олександра Мамая жителям та гостям обласного центру обіцяють ігровий і спортивний майданчики, цікаві зустрічі та просто святковий настрій. Нагадаємо, у відставку мер так і не пішов. Крім того, уже більш ніж півроку триває судова тяганина за участі очільника Полтави.

Попри трагічні події в державі, влада Полтави запрошує на свято

Щодо свята "Зиму проводжаємо! Весну зустрічаємо!", наразі не відомо прозвучить на ньому привітальне слово міського голови.

Так само не знають у прес-службі міськради, чи будуть проведені заходи з вшанування пам’яті подій на Майдані, організовані міською владою. На сайті Полтавської облдержадміністрації зазначено, що 20 лютого відбудеться мітинг-реквієм та поминальне богослужіння, з нагоди вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

До теми

Свята сала 2015 року в Полтаві не буде


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter