Школярка з Полтавщини перемогла в міжнародному конкурсі дитячої творчості

Дозвілля
Наталія Сіробаб5 серпня 2016 о 08:471072 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Школярка з Полтавщини перемогла в міжнародному конкурсі дитячої творчості
9-класниця з Глобиного представляла наш край в Одесі на конкурсі-фестивалі «Усі ми діти твої, Україно».

Школярка з Полтавщини перемогла в міжнародному конкурсі дитячої творчостіШколярка з Полтавщини перемогла в міжнародному конкурсі дитячої творчості, фото з сайту globyne-rada.gov.ua

Аня Брашован, учениця 9 класу Глобинської гімназії, – неодноразова призерка місцевих конкурсів художньої самодіяльності та творчих фестивалів, пишуть на сайті Глобинської міської ради.

Цьогоріч дівчинка посіла третє місце у телевізійному дитячому пісенному фестивалі-конкурсі «Соловейко України», що проходив у Миргороді з 29 до 31 березня й зібрав понад 70 вокалістів і колективів з усіх куточків України та з-за кордону.

В обласному конкурсі виконавської майстерності учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання) «Музичний вернісаж» глобинську співачку нещодавно визнали найкращою в номінації «Вокал (академічний, народний)».

А буквально днями закінчився Х Міжнародний конкурс-фестиваль дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!». До фіналу цього змагання комісія відібрала 800 учасників. І серед них, в числі 47 вокалістів, була й мешканка Глобиного Аня Брашован.

Останній етап цього творчого конкурсу проходив із 14 липня до 3 серпня в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» в Одесі. Глобинська міська рада частково фінансувала поїздку юної зіроньки до міста-курорту. Аня посіла третє місце, ставши лауреатом престижного конкурсу-фестивалю дитячої творчості.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter