У Полтаві в День незалежності провели благодійний ярмарок (фото)

Дозвілля
25 серпня 2015 о 08:431590 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві в День незалежності провели благодійний ярмарок (фото)
24 серпня в День Незалежності України в обласному центрі ярмаркували – збирали кошти для сімей ветеранів та учасників АТО.

Благодійний захід тривав з 14 години до пізнього вечора.

Концерт, розваги для дітей, містечко майстрів та торгові лави з медовою продукцією – все це благодійники підготували для полтавців та гостей міста. Та, перш за все, сім’ям воїнів антитерористичної операції.

– Вирішили ярмарок і концерт провести в День Незалежності, оскільки наші бійці нині виборють цю незалежність на Сході, – розповів Дмитро Пономаренко, голова Полтавської обласної Філії ГО «Товариство ветеранів АТО». – Зібрані кошти підуть на потреби сімей ветеранів АТО та воїнів, які нині знаходяться на передовій. Сьогодні тут представлені роботи майстрів з хенд-мейду, народних промислів, а також товари з бджільництва, адже до нас приєдналась Спілка пасічників Полтавщини. Протягом дня на сцені виступають місцеві колективи. А з 19 години у нас запланований рок-концерт за участі 4 колективів: «Звездная радуга», «Oneyroid», «Майор Пронін» і «ТаРута» зі столиці.

У Полтаві для сімей ветеранів АТО провели благодійний ярмарок (фото)

На початку благодійного заходу в "Парку Перемоги" малолюдно. Проте, організатори очікували наплив відвідувачів увечері. Суму, яку вдалось назбирати цього дня, пообіцяли оголосити протягом тижня.

Відповідь, де ж була більшість населення в той момент, знаходимо в соцмережі. Дехто з обурених полтавців виставив у себе на сторінці у «Фейсбуці» фото з центру міста (територія навпроти театру Гоголя). На світлинах помітно, що більш людно в духовній столиці там, де продають шашлик та інші страви. Фотофакт жваво обговорюють. Дорікають за це місцевій владі, яка "орієнтується не на освічених та культурних".

У Полтаві для сімей ветеранів АТО провели благодійний ярмарок (фото)Центр Полтави 24 серпня. Фото зі сторінки Анни Шавиро (2 шт)

У Полтаві для сімей ветеранів АТО провели благодійний ярмарок (фото)Фото Ольги Матвієнко

текст Юлії Обелець

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter