У вишиванках на велосипедах: в Полтаві відбувся дівчачий велопарад (ФОТО)

Дозвілля
Ольга Матвієнко16 травня 2015 о 16:3139221 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У вишиванках на велосипедах: в Полтаві відбувся дівчачий велопарад (ФОТО)
Дівчата у спідницях і на підборах довели, що не обов’язково на велосипеді бути в спортивному.

Велосипед – це не тільки здоров’я та турбота про навколишнє середовище, а й краса. Це довели полтавки, які проїхалися містом у спідницях, вишиванках і на підборах.

У вишиванках на велосипедах в Полтаві відбувся дівчачий велопарадПолтавки каталися на велосипедах у вишиванках. Фото Ольги Матвієнко

16 травня містом прокотився парад «ВелоПолтавка», участь у якому взяли близько півсотні дівчат. Велоколона проїхала містом від площі Зигіна до Білої альтанки.

– Дівчачий велопарад проходить не тільки в Полтаві, а й у Києві, Чернівцях, Львові та інших містах України. У нашому місті ми цого влаштовуємо щороку із 2010. Мета наша проста – популяризація велосипедного транспорту, показати, що їздити на велосипеді можна не тільки у спортивному одязі, а й у спідницях, можна бути красивою і привабливою, – розповіла Вікторія , координатор велопараду в Полтаві.

Дівчата, які долучились до проїзду, дискомфорту від їзди у спідницях не відчувають. Говорять, що так і на роботу їздити можна, і з друзями кататися, і виглядати чудово.

– Велопаради створюють позитивний образ велосипеда, показують, що їздити можна у будь-якому одязі, в якому комфортно, – переконана Ірина Садовнікова, учасниця.

До теми: Активістка Ірина Садовнікова: «Полтавській велоспільноті не вистачає поштовху та мотивації»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter