Порошенко підписав закон на захист пенсіонерів

Гроші
Юлія Обелець13 червня 2016 о 09:371266 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Порошенко підписав закон на захист пенсіонерів
Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування пенсій», прийнятий Верховною Радою 2 червня.

Порошенко підписав закон на захист пенсіонерівПорошенко підписав закон на захист пенсіонерів. Фото – rakhivnews.in.ua

Глава держави наголосив, що в 2015 році владі вдалося врятувати країну від дефолту, а на початок цього року – досягти макрофінансової стабілізації економіки.

Президент зазначив, що падіння значною мірою було спричинене агресією Росії проти України, окупацією великого промислового регіону нашої держави, демонтажем і знищенням виробництва у цьому регіоні та закриття ринку РФ для українських виробників.Однак сьогодні ситуація змінилася і є позитивна динаміка, – йдеться на сайті Глави держави.

– Перші ці кроки дають нам можливість забезпечити не лише фінансування сектору оборони і безпеки, Збройних Сил України, а й в першу чергу спрямувати їх тим, хто сьогодні найбільше потребує. Перше – було зроблено кроки, спрямовані на захист пенсіонерів. І сьогоднішній Закон, який я підписую, стверджує, що в нас більше не будуть оподатковуватися пенсії, - сказав Президент підкресливши, що пенсіонери нині одні з перших громадян, котрі потребують підтримки держави.

До теми – Міністр соцполітики роз’яснив, чиї пенсії не підлягають оподаткуванню

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter