Учасникам війни збільшену разову допомогу повинні виплатити у травні

Гроші
Юлія Обелець5 травня 2016 о 14:11892 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Учасникам війни збільшену разову допомогу повинні виплатити у травні
Прем'єр-міністр закликав Міністерство соцполітики забезпечити виплату підвищеної разової грошової допомоги ветеранам війни та членам сімей загиблих.

Учасникам війни збільшену разову допомогу повинні виплатити у травніУчасникам війни збільшену разову допомогу повинні виплатити у травні. Фото – gorod-online.net

Володимир Гройсман закликав Міністерство соціальної політики України забезпечити виплату підвищеної разової допомоги учасникам війни та членам сімей загиблих та дружинам (чоловікам) померлих інвалідів війни, учасників бойових дій, учасників війни і жертв нацистських переслідувань. Про це Прем'єр-міністр заявив, відкриваючи засідання Уряду у четвер, 5 травня, – йдеться на Урядовому порталі.

– Потрібно Міністерству соціальної політики у травні місяці провести усі необхідні виплати ветеранам, – заявив Володимир Гройсман.

Глава Уряду нагадав, що на попередньому, позачерговому засідання Уряду 29 квітня прийняли рішення про збільшення розміру виплати щорічної разової допомоги учасникам війни з 170 до 400 гривень.

– Потрібно, щоб у травні кожен ветеран отримав, і родини загиблих отримали відповідні суми, які призначені. Просив би це відпрацювати, 10 травня погодити це з Бюджетним комітетом Парламенту і відповідним чином провести усі необхідні виплати, - зазначив Володимир Гройсман.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter