Гість редакції "Кола" – Ігор Загребельний. Анкета

Проекти "Кола"
Надія Труш28 травня 2014 о 15:223125 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Гість редакції "Кола" – Ігор Загребельний. Анкета
Полтавець, активний учасник київського Майдану, філософ, публіцист ексклюзивно для "Кола" презентував власну книгу.

«Націоналізм versus Модерн: життя і творчість Дмитра Донцова в оптиці консервативної революції» – таку назву має книга. Автор уже презентував книгу в Києві, у Полтаві ж презентація поки що лише у планах.

Ігор Загребельний у редакції "Кола". фото Юлії Корж

Ігор Загребельний завітав сьогодні, 28 травня, до редакції "Кола", розповів про авторське видання та як вдавалося під час подій на Майдані знаходити час для написання книги (працював над книгою приблизно 6 місяців – прим. авт).

Детальніше про книгу, автора та неспокійні умови, в яких книга створювалася – читайте на нашому сайті згодом. Зараз пропонуємо ознайомитися з анкетою гостя.

Довідково: Ігор Загребельний – філософ, публіцист. Народився 1988 року. За освітою – історик. Член Всеукраїнської організації "Тризуб". Відомий не лише як автор гострих і дещо категоричних публікацій на тему націоналізму та християнства. 2011 року йому інкримінували підпал штабу КПУ у 2009 році та ПР. Ігор перебував у слідчому ізоляторі, коли навчався на 5 курсі полтавського педуніверситету, Затриманому студенту влаштовували благодійні концерти у місті.

Читайте також

Письменниця Марина Павленко: «Полтава – місто каштанів»


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter