3 серпня в Україні почав діяти військовий податок

Влада
Юлія Обелець3 серпня 2014 о 14:493582 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 3 серпня в Україні почав діяти військовий податок
До 1 січня 2015 року українці віддаватимуть 1,5% від своїх доходів.

В Україні почав діяти військовий податокВ Україні почав діяти військовий податок

Поправки до Податкового кодексу та зміни до держбюджету на 2014 рік, прийняті в четвер, 31 липня, Верховною Радою і підписані у п'ятницю, 1 серпня, Президентом Петром Порошенком, вступили в силу сьогодні, 3 серпня, – йдеться на РБК Україна.

Законом "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України" тимчасово, до 1 січня 2015 р., введено новий загальнодержавний збір - військовий збір, який стягуватиметься за ставкою 1,5% з доходів фізичних осіб.

Закони про внесення змін до Податкового кодексу та державного бюджету на 2014 рік опублікували в суботу в газеті "Голос України". Вони набувають чинності з дня, наступного за днем опублікування.

Зазначений збір уряд запропонував стягувати за ставкою 1,5% з доходів фізичних осіб у формі заробітної плати, інших заохочувальних і компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, що нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв'язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами; виграшу у державну та недержавну грошову лотерею, виграш гравця (учасника), отриманий від організатора азартної гри.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter