Багатодітну родину із Шишак привітали із Днем Святого Миколая

Влада
Ольга Матвієнко19 грудня 2015 о 15:411517 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Багатодітну родину із Шишак привітали із Днем Святого Миколая
П’ятеро діток виховують у родині Луценків.

Багатодітну родину із Шишак привітали із Днем Святого МиколаяГолова Полтавської облради привітав дітей із багатодітної родини із Днем Святого Миколая. Фото – http://www.oblrada.pl.ua

Люба Луценко з Шишак у свої сім років уже добре грає на піаніно і майструє м’які іграшки. Разом зі старшою сестричкою Дариною влаштувала маленький концерт для гостей своєї родини. Багатодітну сім’ю Луценків, у якій виховуються п’ятеро дітей, напередодні дня Святого Миколая приїхав привітати голова обласної ради Олександр Біленький, разом із головою районної ради Владиславом Сазоновим і головою райдержадміністрації Олександром Глущенком.

Дівчатка трохи хвилюються. Та щире спілкування одразу змітає всі перешкоди. І вже невдовзі разом з татом і мамою, Юрієм і Світланою Луценками, розповідають, як поживає їхня щаслива родина, про свої захоплення і мрії.

– Ми чули, що Олександр Юрійович – комунікабельна і щира людина. Сподівались на відкрите спілкування, але навіть і не думали, що воно вийде таким близьким і дружнім, – говорить батько сімейства, Юрій Луценко.

Гостював у родині Луценків голова обласної ради не з пустими руками. До дня Святого Миколая привітав братика і трьох сестричок подарунками. Молодші ж дівчатка отримали від Олександра Біленького розвивальні настільні ігри.

– Піклування про розвиток, майбутнє, щастя наших дітей – це святий обов'язок нас, дорослих. Тому ми коштом обласного бюджету придбали понад чотириста подарунків і до дня Святого Миколая подаруємо їх дітям, які потребують нашої особливої опіки, – зазначив голова обласної ради.

Читайте також: У гості до Святого Миколая: полтавські волонтери відновлюють українські традиції