До обіду на Полтавщині зареєстрували 27 порушень виборчого законодавства

Влада
Ольга Матвієнко17 липня 2016 о 12:56906 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 До обіду на Полтавщині зареєстрували 27 порушень виборчого законодавства
​У 151 окрузі відбуваються проміжні вибори до Верховної Ради.

До обіду на Полтавщині зареєстрували 27 порушень виборчого законодавстваФото – ua.korrespondent.net

Станом на 11.50 17 липня, враховуючи дані від початку передвиборчого процесу, на території 151 виборчого округу територіальними органами поліції та слідчим управлінням Головного управління Нацполіції зареєстровано 27 повідомлень щодо порушень виборчого законодавства. Про це повідомили на офіційному сайті ГУНП у Полтавській області.

Так, зокрема, за останніми даними оперативного штабу управління превентивної діяльності обласної поліції Полтавщини до поліції надійшло 4 повідомлення про голосування виборців без пред’явлення паспорта на виборчих дільницях Лохвицького району, а також про спробу видачі двох бюлетенів одній особі в Гадяцькому районі. Повідомлення зареєстровані, поліція проводить перевірки.

За фактами зареєстрованих за весь період повідомлень відкрито 2 кримінальних провадження за ознаками частини 2 статті 160 Кримінального кодексу України (підкуп виборця) та частиною 3 статті 157 (Перешкоджання здійсненню виборчого права). А також складено 4 адміністративних протоколи за частиною 2 статті 212-13 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter