Голова Полтавської ОДА прокоментував тарифи на комунальні послуги

Влада
Надія Труш25 березня 2015 о 14:3137016 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Голова Полтавської ОДА прокоментував тарифи на комунальні послуги
Тарифи на ЖКГ перевіряє робоча комісія.

Валерій Головко прокоменетував тарифи на комунальні. фото Надії Кучер

Голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко конкретики щодо тарифів, які мають сплачувати полтавці, не говорить. Послався на те, що зараз спеціальна комісія перевіряє розрахунки тарифів на комунальні послуги.

– Зараз працює робоча група, перевіряють правильність чи неправильність розрахунків тарифів. Як тільки група закінчить свою роботу, тоді дізнаємося результати та оприлюднимо їх, – підкреслив Головко.

Нагадаємо, з 1 квітня в Україні зросте мінімальний тариф на газ для населення. Тарифи на газ на 280%, на тепло – на 66 %. Тоді як збільшення зарплат та пенсій влада поки що не планує.

Відповідно, зростання цін на тарифи викликають обурення серед населення. Зокрема, полтавці планують 27 березня мітингувати.

Активісти закликають вийти під стіни облдержадміністрації на мітинг проти нових тарифів на комунальні.

Голова Полтавської ОДА не спростував і не підтвердив, чи завищені комунальніПро акцію протесту оголосили у соцмережі

Нагадаємо, кілька місяців тому уже виходили вимагати зменшення тарифів. Навіть ставили намет і обіцяли не зрушити з місця, поки вимоги не будуть виконані. Та майже через день бурхливо розпочата акція стихла.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter