"Громадськість" не пустили на сесію міськради в Полтаві

Влада
Ольга Матвієнко18 березня 2014 о 15:011587 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Громадськість" не пустили на сесію міськради в Полтаві
На позачерговій сесії міської ради не були передбачені стоячі місця, тож люди чекали біля зали.

Громадськість не пустили на сесію міськради в ПолтавіПротягом сесії чоловіки стояли під дверима сесійної зали. Фото Віталія Скворцова

Позачергова 40 сесія Полтавської міської ради шостого скликання 18 березня була відкритою для громадськості, проте потрапити до залу більшість людей не змогли. Так як на попередні сесії міської ради, не пускали людей, коли зайняли всі сидячі місця. Біля залу залишилися стояти протягом сесії кілька десятків людей. Активістів Майдану, до речі, сьогодні практично не було. Ті, хто хотів послухати, як депутати голосують, – переважно чоловіки огрядної статури. Серед них і ті, хто 14 березня брав участь у бійці зі сторони міського голови. Як пояснив сам Олександр Мамай, на сесію прийшли друзі депутатів:

– Депутати вирішили привести своїх друзів, знайомих і сьогодні навіть так вийшло, що всі бажаючі не змогли зайти до сесійної зали. Але ви, певно, звернули увагу на те, що сесійна зала була заповнена повністю. На жаль, дуже багато бажаючих ще хотіли потрапити, місця їм не вистачило. Але всі бажаючі, які прийшли перші, до сесійної зали потрапили. Тому на наступну сесію, хто хоче потрапити у сесійну залу, приходьте перший о 8 ранку, займайте чергу і будете перший ви в сесійній залі.

Нагадаємо, що сьогодні відбулася позачергова сесія Полтавської міської ради, яку до цього переносили тричі. Депутати проголосували одностайно за 51 питання порядку денного.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter