Бійка у Полтавській міськраді: міліція розпочала перевірку (відео)

Ситуація
Юлія Обелець15 березня 2014 о 09:053406 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Бійка у Полтавській міськраді: міліція розпочала перевірку (відео)
Після сутичок у Полтавській міськраді 14 березня правоохоронці почали перевірку.

Бійка у Полтавській міськраді: міліція почала вести перевірку (відео)

Нагадаємо, Олександр Мамай вдарив представника Правого сектора.

Потім очільнику міста також дісталось. На відео нашого журналіста Ольги Матвієнко видно, як до Олександра Федоровича підходять кілька чоловіків, вони разом із ним намагаються відтіснити Самооборону і вийти із залу. У результаті – дісталося і людям, і міському голові, і охоронцям.

На такий інцидент зреагувала міліція. Про це йдеться у повідомленні на сайті УМВС у Полтавській області.

Близько 10-ї години 14 березня до міліції міста Полтава по телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення про те, що невідомі особи заблокували сесійну залу Полтавської міської ради. На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група міліції на чолі з начальником міської міліції Віталієм Ємцем. Від УМВС виїхав заступник начальника обласної міліції Олександр Шило.

Відомо, що до Октябрського райвідділу міліції звернулося ряд громадян щодо подій, які мали місце в сесійній залі Полтавського міськвиконкому. Вказані повідомлення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, вчинене групою осіб.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на строк до 4 років. Особам, які згідно повідомлень отримали тілесні ушкодження, призначено судово-медичні експертизи. Міліція проводить перевірку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter