Ленінська райрада Полтави надала дозволи на виготовлення документації на землю учасникам АТО

Влада
Ольга Матвієнко9 квітня 2015 о 15:1419881 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ленінська райрада Полтави надала дозволи на виготовлення документації на землю учасникам АТО
Усього депутати погодили дозволи 89 учасникам антитерористичної операції.

Ленінська райрада надала дозволи на виготовлення документації на землю учасникам АТО89 учасників АТО отримали дозволи на виготовлення технічної документації на земельні ділянки. Фото – lb.ua

9 квітня на 48 сесії Ленінської районної ради в місті Полтаві депутати проголосували за надання дозволів на розробку технічної документації на земельні ділянки для будівництва та обслуговування індивідуальних житлових будинків, господарських будівель і споруд.

Читайте також: На Полтавщині землю роздають без погодження із громадою

Усього рішенням сесії погодили дозволи для 89 учасників АТО.

– 68 – це зарезервовані ділянки на масиві в районі вулиць Братів Майбородів і Бригадної в селі Вакуленці, ще 20 ділянок на Вороніна в районі вулиці Ромашкової. Ще для одного бійця геодезична організація знайшла окремо ділянку, тож йому теж надане погодження на розробку технічної документації, – повідомив Вадим Дробітько, голова Ленінської районної ради. – Тож, усього надано 89 дозволів на виготовлення технічної документації. Коли документи будуть готові, на сесії буде прийняте рішення про передачу відповідних ділянок у власність військових.

Також Вадим Дробітько зазначив, що сьогодні зарезервували в районі вулиць Ромашкової і Медової на Вороніна ще близько 50 земельних ділянок для виділення в подальшому учасникам АТО.

До теми: У Полтаві скаржаться, що нотаріуси не встигатимуть реєструвати землю

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter