Мамай звинуватив брата голови Полтавської ОДА у рейдерстві (відео)

Влада
Надія Труш23 квітня 2015 о 17:591856 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мамай звинуватив брата голови Полтавської ОДА у рейдерстві (відео)
Олександр Мамай звинуватив рідного брата голови Полтавської ОДА Валерія Головка у тому, що той привласнив тисячу кіосків на речовому ринку по вулиці Фрунзе.

Олександр Мамай і Оксана Деркач.

Про це стало відомо під час розгляду на сесії звернення підприємців із речового ринку "Речовий", що по вулиці Фрунзе, 34-а.

Нині справу щодо цього розглядають у суді, але депутати міської ради всеодно проголосували за те, щоб направити депутатське звернення у прокуратуру, аби там дали оцінку таким діям Володимира Головка.

– Кілька сотень підприємців звернулися до міської ради, аби ми висловили їх побажання. Кілька місяців тому товариство "Полімпекс", яке нлежить Володимиру Головку, рідному брату Валерія Головка зареєстрував за собою усі без виключення павільйони, які знаходяться на цьому ринку. Цього ніхто не знав, це стало відомо випадково. Ми звернулися до суду, але його не було, відбулося лише попереднє слухання. Реєстратор, який зареєстрував на сьогодні уже не працює. Його упіймали на хабарі і звільнили. лише уявіть собі, понад тисячу підприємців залишилися без власного майна, – сказав Мамай під час невеликої прес-конференції, яку дав після закінчення сесії.

До теми: Секретар Полтавської міськради пояснила скандал щодо ГО "Турбота", яку вона очолює

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter