Міністр економіки відвідав кременчуцький завод, що постачає в Росію майже 80% продукуції

Політика
Юлія Обелець9 лютого 2015 о 11:511454 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міністр економіки відвідав кременчуцький завод, що постачає в Росію майже 80% продукуції
Айварас Абромавичус відвідав ПАТ «Кременчуцький завод дорожніх машин».

Міністр економіки України відвідав один з кременчуцьких заводівАйварас Абромавичус відвідав ПАТ «Кременчуцький завод дорожніх машин».. Фото publicist.in.ua

Сьогодні, 9 лютого, до Кременчука прибув з робочою поїздкою міністр економіки України Айварас Абромавичус

Супроводжує його голова Полтавської ОДА Валерій Головко. Як повідомляє з Кременчука наш журналіст Ольга Правденко, міністру вже встигли показати ПАТ «Кременчуцький завод дорожніх машин». Зокрема продемонстрували асфальтну установку, яка за кілька днів поїде в Грузію, за контрактом.

Президент заводу Микола Данилейко розповів, що освоюють європейські ринки, проте основним напрямком збуту залишають країни СНД. Зокрема в Росію вони постачають 78% виробництва.

Розповів очільник заводу і про проблеми підприємства. Одна з нагальних, яку озвучив, питання повернення валютної виручки. Мовляв термін її повернення нині малий – 90 днів. Раніше складав 180 днів, та на початку 2014 року його скоротили до 90.

Для довідки: валютна виручка (виторг) – сума надходжень в іноземній валюті від експорту товарів і послуг, від міжнародних кредитів, виконання робіт в інших країнах та всередині країни за іноземну валюту.

Також Микола Данилейко зазначив, що завод готовий працювати для українських доріг, проте від держави надходить мало замовлень.

Нагадаємо, що нещодавно Полтавщину навідав голова Державної служби з надзвичайних ситуації Сергій Бочковський

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter