Міський голова Полтави перевірив, як будують спорткомплекс

Влада
Ольга Правденко26 червня 2015 о 14:241574 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міський голова Полтави перевірив, як будують спорткомплекс
23 червня журналіст "Кола" побувала на будівництві спорткомплекса на вулиці Петра Юрченка,1 А, а вже 25 червня туди з перевіркою навідався міський голова Олександр Мамай.

Міський голова Полтави перевірив, як будують спорткомплекс

Нагадаємо, будівництво у самому розпалі, проте прораб сумнівається, що будівельники встигнуть завершити роботу до 2016 року. За його словами, там на 2 роки роботи.

Проте на сайті міської ради запевняють, що комплекс здадуть в експлуатацію у вересні 2016 року.

Олександр Мамай,який перевірив, як просувається будівництво, зазначив:

– Комплекс зводиться виключно за кошти міського бюджету. На його
будівництво передбачено 60 млн. грн, 11 млн. грн. – вже закладені. Сума велика, але ж мова йде про покращення здоров'я підростаючого покоління! Наш обов'язок зробити так, аби діти вели активний спосіб життя, адже стан здоров'я дитини – запорука успіху в майбутньому!

Довідково:
У приміщенні басейну для навчання плаванню дітей і дорослих, проектом передбачено розташування двох ванн. Ванна з габаритами 50х21 м. – для дорослих та ванна з габаритами 25х7,9 м. – для дітей. Ванна для дорослих обладнана доріжками для плавання в кількості восьми штук, драбинами на чотири сходинки та стартовими тумбочками, обхідними доріжками, трибунами для глядачів. На трибунах для глядачів передбачаються місця для інвалідів. Басейн для дітей обладнаний трьома доріжками для плавання.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter