Мітинг у Полтаві щодо комунальних тарифів: організатора забрала швидка

Влада
Юлія Обелець7 серпня 2014 о 19:202907 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мітинг у Полтаві щодо комунальних тарифів: організатора забрала швидка
7 серпня невдоволені новими тарифами за комунальні послуги прийшли на мітинг під Полтавську ОДА. Ще на самому початку акції протесту швидка забрала головного організатора, якому стало зле.

Фото Олега Журавльова

А все тому, що вчора, 6 серпня, на Ігоря Головатого, голову центра розвитку ОСББ Полтавщини, напало двоє невідомих, коли він роздавав агітки на сьогоднішній мітинг стосовно підвищення вартості комунпослуг.

Мітинг у Полтаві щодо комунальних тарифів організатора забрала швидка

- Я закликав народ вийти на мітинг і висловити свою громадську позицію щодо підняття комунальних тарифів. Роздавав листівки тут біля ОДА десь о 17.30. Без попередження дві людини підійшли до мене на відстань до 10 метрів – у мене полетіла цеглина, – розповів перед мітингом Ігор Головатий.

На початку мітингу він взяв слово у мікрофона, але не встиг донести до кінця свою думку до людей – раптово стало зле. У результаті активіста, взявши під руки, відвели до карети швидкої допомоги, яка і відвезла його до лікарні.

До речі, на захід зібралось менше сотні людей, здебільшого пенсіонери.

Далі почали виступати інші активісти та представники громадської ради. Дали слово і фахівцю, який має чималий досвід з питання тарифів на опалення. Щоправда, люди, які брали участь у мітингу, були не дуже привітні до виступаючих. Постійно перебивали всіх, викрикуючи.

Перед публікою виступив і перший заступник очільника області Олег Пругло. Він повідомив, що 8 серпня, у Полтаві з приводу тарифів проведуть нараду – обговорять і обґрунтують кожну цифру. Але тарифи визначають на рівні держави і ситуації, яка склалась в країні.

Організатори ж мітингу намагались донести до всіх присутніх, що тарифи необґрунтовані й незаконні. І аби вирішити питання, потрібно збиратися більшою кількістю незадоволених . Також розповідали про інші варіанти виходу з «холодної зими» – про це більше детально читайте на «Коло» завтра, 8 серпня.

Нагадаємо, що 7 серпня, у Полтаві також мітингували з приводу тарифів на проїзд

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter