На День Святого Миколая проведуть сесію Полтавської облради: питання

Влада
Юлія Обелець8 грудня 2014 о 12:001359 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На День Святого Миколая проведуть сесію Полтавської облради: питання
Сесія облради має відбутись 19 грудня, де розглянуть понад 50 питань

На День Святого Миколая проведуть сесію Полтавської облради: питанняВиконуючий обов'язки голови обласної ради, перший заступник голови обласної Володимир Марченко видав розпорядження про скликання 25 сесії обласної ради шостого скликання. Пленарне засідання відбудеться 19 грудня 2014 року о 10.00 у приміщенні обласної ради (м. Полтава, вул. Жовтнева, 45), – йдеться на сайті Полтавської облради.

На розгляд сесії внесли питання:

1. Про Стратегію розвитку Полтавської області на період до 2020 року.

2. Про Програму економічного і соціального розвитку Полтавської області на 2015 рік.

3. Про керівників суб'єктів господарювання спільної власності територіальних громад області.

4. Про план роботи обласної ради на І півріччя 2015 року.

5. Про внесення змін до регіональної Програми заходів з організації рятування людей на водних об'єктах Полтавської області на 2011-2015 роки.

6. Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми сприяння розвитку громадянського суспільства та інформаційної сфери в Полтавській області на 2013-2015 роки.

7. Про звіт заступника голови обласної державної адміністрації щодо здійснення обласною державною адміністрацією делегованих їй радою повноважень з координації на території області діяльності місцевих землевпорядних органів.

8. Про оголошення 2015 року в Полтавській області

Роком українського поета Василя Симоненка.

9. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.

10. Про клопотання перед Полтавською міською радою.

11. Про приймання-передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області.

12. Про внесення змін до рішення сімнадцятої сесії обласної ради шостого скликання від 17 липня 2013 "Про приймання-передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області".

13. Про розгляд подання прокуратури Полтавської області щодо надання в користування громадській організації «Комсомольське міжрайонне товариство мисливців і рибалок «Тахтаївське» мисливських угідь на території Кременчуцького району.

14. Про об'єднання сіл Гринівка та Бричківка Полтавського району Полтавської області.

15. Про висунення кандидатури на відзначення щорічною Премією Верховної Ради України.

16. Про створення тимчасової контрольної комісії Полтавської обласної ради з питань перевірки фінансово-господарської діяльності підприємств обласної комунальної власності «Полтаватеплоенерго» і «Полтававодоканал».

17. Про внесення змін до Переліку природоохоронних заходів для фінансування з фонду охорони навколишнього природного середовища Полтавської області в 2014 році, затвердженого рішенням двадцять другої сесії обласної ради шостого скликання від 25 квітня 2014 року.

18. Про надання гірничого відводу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СОЙЛ-СЕРВІС" для розробки Новоселівського-ІІІ родовища піску на території Полтавського району Полтавської області.

19. Про надання гірничого відводу ТОВАРИСТВУ З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СВІТЛОВОДСЬКЕ КАР'ЄРОУПРАВЛІННЯ" для розробки Ляхівського родовища піску на території Кременчуцького району Полтавської області.

20. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу публічним акціонерним товариством "Миргородський завод мінеральних вод" на видобування мінеральних природних столових вод ділянки "Миргородська лагідна – 1" Миргородського родовища на території м.Миргород та Миргородського району Полтавської області.

21. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу Спільним підприємством "Полтавська газонафтова компанія" на видобування вуглеводнів Єлизаветівського родовища на території Машівського та Карлівського районів Полтавської області, у зв'язку з розширенням меж раніше наданої у користування ділянки надр.

22. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ІНЖЕНЕРНО-БУРОВА ГРУПА "ТРИТОН" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Західно-Машівської площі на території Полтавського та Машівського районів Полтавської області.

23. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на видобування газу природного, супутніх корисних копалин загальнодержавного значення (конденсату, етану, пропану, бутанів, гелію) Ланнівського газоконденсатного родовища на території Карлівського району Полтавської області.

24. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного, супутніх корисних копалин загальнодержавного значення Дружинінської площі на території Шишацького та Великобагачанського районів Полтавської області.

25. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного, супутніх корисних копалин загальнодержавного значення Зв'язівської площі на території Миргородського району Полтавської області.

26. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного, супутніх корисних копалин загальнодержавного значення Клюшниківської площі на території Миргородського та Лохвицького районів Полтавської області.

27. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного, супутніх корисних копалин загальнодержавного значення Західно-Новоукраїнської площі на території Чутівського та Карлівського районів Полтавської області.

28. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного, супутніх корисних копалин загальнодержавного значення Зуївської площі на території Гадяцького та Миргородського районів Полтавської області.

29. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного, супутніх корисних копалин загальнодержавного значення Майорівської площі на території Полтавського, Котелевського та Чутівського районів Полтавської області.

30. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного, супутніх корисних копалин загальнодержавного значення Руновщинської площі на території Полтавського, Диканського та Котелевського районів Полтавської області.

31. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, вуглеводнів Вільшанської площі на території Полтавського та Новосанжарського районів Полтавської області.

32. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Філенківсько-Черняхівської площі на території Котелевського та Чутівського районів Полтавської області.

33. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Північно-Федорівської площі на території Карлівського району Полтавської області.

34. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, газу сланцевих товщ Південно-Зіньківської площі на території Гадяцького та Зіньківського районів Полтавської області.

35. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, газу сланцевих товщ Гулаківської площі на території Новосанжарського та Машівського районів Полтавської області.

36. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, сланцевих товщ Бутівсько-Миргородської площі на території Миргородського та Великобагачанського районів Полтавської області.

37. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, нафти, газу природного, конденсату Ливневої площі на території Решетилівського та Шишацького районів Полтавської області.

38. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Лютенсько-Будищанської площі на території Гадяцького та Зіньківського районів Полтавської області.

39. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Південно-Свистунківської площі на території Гадяцького, Миргородського та Лохвицького районів Полтавської області.

40. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, газу сланцевих товщ Боярсько-Чапаївської площі на території Кобеляцького та Новосанжарського районів Полтавської області.

41. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Зв'язівської площі на території Мирогороського, Лохвицького та Лубенського районів Полтавської області.

42. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Майорівської площі на території Полтавського, Котелевського та Чутівського районів Полтавської області.

43. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Рунівщинської площі на території Полтавського, Чутівського, Котелевського та Машівського районів Полтавської області.

44. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Клюшниківської площі на території Миргородського та Лохвицького районів Полтавської області.

45. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Бірківсько-Юхнівської площі на території Гадяцького, Зіньківського та Миргородського районів Полтавської області.

46. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Дружинінської площі на території Шишацького та Великобагачанського районів Полтавської області.

47. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу товариством з обмеженою відповідальністю "Сільські традиції" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку ділянки родовища підземних питних вод на території Кобеляцького району Полтавської області.

48. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду громадянину Лотоусу Володимиру Вікторовичу для ведення фермерського господарства на території Дмитрівської сільської ради міста Комсомольська Полтавської області.

49. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, відведених для земель промисловості ТОВ «Єристівський ГЗК» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами на території Дмитрівської сільської ради міста Комсомольська Полтавської області.

50. Про депутатський запит депутатів обласної ради Гринчака Р.І., Хоменка М.О. та Ганнущенка М.М.

51. Різне.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter