На Полтавщині активісти почали виготовляти ефективний захист для БТРів: потрібна допомога

Влада
Юлія Обелець13 серпня 2014 о 15:452399 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині активісти почали виготовляти ефективний захист для БТРів: потрібна допомога
На Полтавщині активісти-ентузіасти виготовляють захисні сітки для бронетранспортерів, які вбережуть техніку і життя українським військовим в АТО.

На Полтавщині активісти почали виготовляти захист для БТРів : потрібна допомогаВіктор Бугайчук показує на фото виготовлені активістами захисні сітки. Фото Олега Журавльова

Аби налагодити виробництво таких сіток, потрібна допомога.

– Існуючі сітки, так би мовити державного зразка, важать 1,5-2 тони, – розповів Анатолій Гелевич, організатор кременчуцького Автомайдану. – Захисні ж екрани, які виготовили на підприємстві «Вепр», мають вагу 350 кілограм. Виготовляємо його з досить простого матеріалу «арматура 10». Такі захисні сітки ми вже встигли випробувати в зоні АТО, вони дійсно дієві і з ними бійцям набагато легше їздити. Своїми силами ми вже обшили такими сітками 5 БТРів і відправили військовим. Тепер наші телефони розриваються від вояків, які потребують таких захисних екранів. Тому ми і звернулись до очільника області Віктора Бугайчука у сприянні виробництва таких сіток. Він пообіцяв допомогти.

На Полтавщині активісти почали виготовляти захист для БТРів : потрібна допомога

Зі слів активіста, на обшивання одного БТР потрібно в середньому 12 годин і 5-6 людей (серед них спеціалісти, які вміють працювати із зварювальним апаратом та болгаркою).

Тому звертаються до всіх небайдужих посприяти у виготовленні захисних сіток для БТР нового зразка. Потрібна фінансова та організаційна допомога, матеріали, а також робочі руки.

Контакти:

096 98 00 259 – Леонід Харченко,

067 77 67 108 – Анатолій Гелевич.

До речі, нещодавно ці ж активісти переробили легковик «Опель Фронтеро» на військовий джип. Минулої п’ятниці передали його в зону АТО нашим військовим. За кілька днів бійці на джипі потрапили в засідку, в них поцілили бойовики. Хоча авто і понівечило, та самі військові вижили.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter