На Полтавщині проведуть з’їзд туроператорів, а на Сорочинський ярмарок запросять Президента та Прем'єра

Влада
Надія Труш8 червня 2015 о 15:00952 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині проведуть з’їзд туроператорів, а на Сорочинський ярмарок запросять Президента та Прем'єра
Очільник області Валерій Головко вважає, що туристичний бізнес на Полтавщині має розвиватися активніше.

На Полтавщині проведуть з’їзд туроператорів, а на Сорочинський ярмарок запросити ЯценюкаНа Полтавщині проведуть з’їзд туроператорів, а на Сорочинський ярмарок запросити Яценюка. фото amigo-tour.com.ua

На Полтавщині спостерігається збільшення туристів. Динаміка, у порівнянні із минулим роком, складає 25%. Цьогоріч на програму розвитку туризму виділили 100 тисяч гривень.

Про це під час щотижневої апаратної наради у Полтавській ОДА повідомила начальник управління з питань туризму і курортів Департаменту інфраструктури та туризму Полтавської ОДА Лариса Оніщук.

Валерій Головко у відповідь на це зазначив, що в області потрібно ще активніше розвивати туристичний потенціал, йдеться у повідомленні прес-служби голови ОДА.

– У нас багата історія, це потрібно використовувати, – сказав Головко.

Він дав доручення Департаменту інфраструктури та туризму розробити заходи та запросити туроператорів, щоб вони переконалися у туристичній привабливості Полтавського регіону.

Лариса Оніщук сказала, що це є в планах на поточний рік.

Також голова адміністрації дав розпорядження гідно підготуватися до Сорочинського ярмарку, зустрітися із його керівництвом. Він повідомив, що цього року на Сорочинський ярмарок запросять Президента Петра Порошенка та Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.

До теми: Маловідомі незвичні музеї Полтавщини, де варто побувати

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter