На сайті Полтавської міської ради зареєстрували 18 петицій

Влада
Ольга Матвієнко17 листопада 2015 о 17:582005 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На сайті Полтавської міської ради зареєстрували 18 петицій
Полтавці просять врятувати кадетський корпус і відремонтувати козирки над під’їздами.

На сайті Полтавської міської ради зареєстрували 18 петиційПолтавці пишуть петиції до міської влади. Фото – uainfo.org

Нещодавно на сайті Полтавської міської ради з’явилася можливість звернутися до влади через подання електронної петиції. За цей час вже зареєстрували 18 петицій. Щоправда, дві із них – одна петиція, продубльована двічі. Вона стосується винесення питання встановлення пам’ятника Іванові Мазепі на громадське обговорення.

До теми: У Полтаві запрацювала електронна «гаряча лінія прокуратури Октябрського району

Загалом звернення людей стосуються поліпшення роботи громадського транспорту, ремонту дахів будинків та козирків над під’їздами, ремонту доріг, перейменування вулиць відповідно до закону «Про декомунізацію». Є петиції і про покарання водіїв за паління в громадському транспорті. Два звернення стосуються порятунку будівлі кадетського корпусу.

В останній зареєстрованій петиції йдеться про ліквідацію районних у місті Полтаві рад та передачу їхніх функцій міськраді та органам самоорганізації населення.

Для того, аби петиція була розглянута вона повинна за 92 дні набрати 250 голосів. Зараз на розгляді лише одне звернення – про покращення роботи громадського транспорту, за яку проголосували 272 людини.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter