На відпочинок для атовців полтавська влада може виділити 2 мільйони

Влада
Ольга Правденко24 вересня 2015 о 18:101013 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На відпочинок для атовців полтавська влада може виділити 2 мільйони
Загалом соціальна галузь Полтавщини додатково потребує 8 мільйонів гривень.

На відпочинок для атовців полтавська влада може виділити 2 мільйониНа засіданні профільної комісії. Фото з сайту Полтавської обласної ради

Таку суму назвали на засіданні постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, яке відбулося сьогодні, 24 вересня. Розглядали внесення змін до показників обласного бюджету на 2015 рік в частині соціального захисту населення, – повідомляють на сайті Полтавської обласної ради.

Потреба у додаткових коштах на вирішення першочергових проблем галузі
соціального захисту населення області на 2015 рік складає 8 млн. грн., у тому числі на фінансову підтримку обласних комунальних закладів потрібно 6 млн. грн. та на виконання заходів обласної Комплексної програми соціального захисту осіб з особливими потребами, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції на 2013-2020 роки – 2 млн. грн. Саме такі цифри назвав профільний департамент.

Після детального обговорення депутати підтримали відповідний перелік заходів та рекомендували додатково передбачити 2 млн. грн. на організацію відпочинку (з наданням оздоровчих послуг) демобілізованих військовослужбовців, які проходили службу в районах проведення АТО та членів їх сімей.

Читайте також: двох загиблих в АТО кременчужан нагородили орденом Богдана Хмельницького

Також обранці підтримали питання про внесення змін та доповнень до обласної Комплексної програми соціального захисту осіб з особливими потребами, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції на 2013-2020 роки. Проект змін та доповнень передбачають залучення додаткових коштів з обласного бюджету з метою увічнення пам’яті загиблих військовослужбовців, які брали участь в АТО.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter