Олександр Мамай скликає депутатів Полтавської міськради на сесію: питання

Влада
Юлія Обелець5 вересня 2015 о 14:0818254 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олександр Мамай скликає депутатів Полтавської міськради на сесію: питання
Відома дата проведення та питання 51-ї сесії Полтавської міськради

Олександр Мамай скликає депутатів Полтавської міськради на сесію: питанняОлександр Мамай скликає депутатів Полтавської міськради на сесію

Надання земельних ділянок, призначення іменних стипендій міського голови, реорганізація навчальних закладів та інші питання розглядатимуть депутати 15 вересня. Засідання розпочнеться о 10 годині у залі засідань Полтавської міської ради (м. Полтава, вул. Жовтнева, 36). Таке розпорядження Олександра Мамая розмістили на сайті Полтавської міськради.

На розгляд депутатам винесуть 42 основних питання:

1.Про внесення змін до показників міського бюджету на 2015 рік.
2.Про забезпечення реалізації в м. Полтава Проекту ЄС «Полтавська область для внутрішньо переміщених осіб».

3.Про надання згоди на розміщення опор ПЛ 0,4 кВ та дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул. Журавлиній.

4.Про надання згоди на поділ земельної ділянки по вул. Половки,99.

5.Про надання згоди на розміщення третього пускового комплексу багатоквартирного житлового будинку І черги забудови кварталу та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Вузькій.

6.Про внесення змін до рішення двадцять другої сесії Полтавської міської ради п’ятого скликання від 06.12.2007 «Про погодження розташування торгово-офісного центру з готельними апартаментами та підземним паркінгом і надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки по вул.Фрунзе,47».

7.Про надання згоди на подальше розміщення гаражів та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Фрунзе,152-Г.

8.Про розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

9.Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою юридичним та фізичним особам.

10.Про надання земельних ділянок, передачу в користування та продовження права користування земельними ділянками.

11.Про затвердження та погодження документації із землеустрою на розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

12.Про врегулювання окремих питань щодо власності на земельні ділянки.

13.Про розгляд клопотань щодо продажу земельних ділянок.

14.Про продовження права користування земельними ділянками ПАТ «Полтаваобленерго».

15.Про надання дозволу з проведення експертної грошової оцінки.

16.Про надання згоди на прийняття квартир до комунальної власності міста Полтава.

17.Про затвердження рішень виконавчого комітету та розпоряджень міського голови.

18.Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Полтави на 2015 рік.

19.Про затвердження Програми часткового відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами на заходи з підвищення енергоефективності у м.Полтава на 2015-2020 роки.

20.Про внесення змін до «Програми розвитку та безпеки дорожнього руху у м. Полтава на 2012-2016 роки».

21.Про внесення змін до Програми охорони довкілля в місті Полтава на 2012-2016 роки (зі змінами).

22.Про внесення змін до Програми оздоровлення та відпочинку дітей м. Полтава на 2015-2018 роки.

23.Про затвердження Положення про порядок призначення та виплати іменної стипендії міського голови для молодих учених м. Полтава.

24.Про питання Полтавської дитячої художньої школи.

25.Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми розвитку освітньої галузі м. Полтава на 2011-2015 роки.

26.Про затвердження фактичної мережі закладів освіти м. Полтави комунальної форми власності на 2015/2016 навчальний рік.

27.Про затвердження індивідуальних штатних розписів та додаткових штатних одиниць для закладів освіти м. Полтави комунальної форми власності на 2015/2016 навчальний рік.

28.Про внесення змін до рішення позачергової двадцять восьмої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 24 грудня 2012 року «Про затвердження штатних розписів позашкільних навчальних закладів комунальної форми власності».

29.Про затвердження у новій редакції статуту комунального закладу "Полтавський палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради Полтавської області"

30.Про реорганізацію шляхом перетворення комунального закладу "Полтавська ЗОШ І-ІІІ ступенів №36 Полтавської міської ради Полтавської області" в комунальний заклад "Полтавський навчально-виховний комплекс (Загальоноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад №36 Полтавської міської ради Полтавської області)" та затвердження статуту комунального закладу "Полтавський навчально-виховний комплекс (загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад №36 Полтавської міськради Полтавської області)" в новій редакції

31.Про внесення змін до міських програм з питань охорони здоров’я.

32.Про внесення змін до рішення позачергової сорок сьомої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 30 січня 2015 року «Про затвердження міської програми розвитку культури м. Полтава на 2015-2019 роки».

33.Про внесення змін до Програми висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування м. Полтава та фінансової підтримки засобів масової інформації на 2015 рік.

34.Про внесення змін до «Програми економічного і соціального розвитку м. Полтава на 2015 рік».

35.Про внесення змін та доповнень до Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Полтава «Турбота» на 2015 рік.

36.Про затвердження Порядку відшкодування витрат на забезпечення пільгового проїзду у міському пасажирському транспорті-тролейбусі учнів загальноосвітніх шкіл м.Полтава.

37.Про передачу комунального майна. 38.Про затвердження Положення про партиципаторне бюджетування (бюджет участі) у м.Полтаві.

39.Про розподіл обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів та заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючим справами виконавчого комітету Полтавської міської ради у новій редакції.

40.Про внесення змін до рішення сесії Полтавської міської ради шостого скликання та затвердження положення.

41.Про внесення змін до міської комплексної цільової Програми боротьби зі злочинністю на 2011 – 2015 роки.

42.Про внесення змін до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік та орієнтовного переліку основних питань для розгляду на сесіях Полтавської міської ради у ІІ півріччі 2015 року.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter