На засіданні Полтавської міської ради лічильна комісія працювала не в повному складі (відео)

Влада
Андрій Іванов30 березня 2016 о 14:241444 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На засіданні Полтавської міської ради лічильна комісія працювала не в повному складі (відео)
Те що з порядку денного сесії міської ради Полтави не зняли ряд скандальних земельних питань, призвело до цілого каскаду скандальних подій.

На засіданні Полтавської міської ради лічильна комісія працювала не в повному складіФото Андрія Іванова

Зокрема Олександр Мамай, міський голова Полтави, ніяких порушень у діях лічильної комісії не побачив.

– Голова лічильної комісії із «Партії простих людей» відмовився ставити свій підпис, – сказав Олександр Мамай. – Зараз комісія визначається з переобранням голови комісії. Для роботи лічильної комісії нам потрібна більшість.

А от Ігор Окіпнюк, голова фракції «Самопоміч» у Полтавській міській раді, навпаки сказав, що згідно регламенту має бути сім чоловік в комісії. Деякі відмовились виконувати свої повноваження, через незаконність, на їхню думку, цих земельних рішень. Тож людей в лічильній комісії не вистачало.

– В регламенті чітко написано, що для проведення пленарного засідання ради необхідно утворити робочі органи з числа депутатів: секретаріату (у кількості двох осіб) та лічильної комісії (у складі семи осіб).

Детальніше – у відео.

Читайте також: Депутати міськради зібралися на сесію

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter