Начальника Дерземагенства Полтавщини хочуть звільнити (оновлено)

Влада
Надія Труш25 березня 2015 о 16:142274 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Начальника Дерземагенства Полтавщини хочуть звільнити (оновлено)
Голова Полтавської ОДА отримав колективні звернення щодо Ярослава Сколоти.

Ярослав Сколота. фото Надії Кучер

Голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко отримав понад 30 колективних звернень від фермерів та фермерських господарств стосовно зі скаргами на бездіяльність Ярослава Сколоти, керівника земельного управління області.

Тому Головко направив звернення до віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва на ЖКГ України Геннадія Зубка щодо неправомірних дій ГУ Держземагентства України в Полтавській області стосовно надання земельних ділянок сільськогосподарського призначення у користування.

Просить звільнити керівника земельного управління Полтавщини Ярослава Сколоти.

Начальника Дерземагенства Полтавщини хочуть звільнити (оновлено)

– Аграрії, представники влади на місцях, а також звичайні жителі області скаржаться на бездіяльність начальника Держземагенства у Полтавській області, – пояснили у прес-службі голови ОДА.

Нагадаємо, раніше Ярослав Сколота говорив у ексклюзивному інтерв’ю "Колу", що у фермерів або підприємств можуть відібрати землю, щоб надати її учасникам АТО. Щоправда, переконував: роблять це виключно методом переконливих бесід і з добровільної згоди сторін.

Питання роботи Ярослава Сколоти розглядатимуть на щотижневій апаратній нараді у ОДА. Вона відбудеться 30 березня. На нараду планують запросити голів райдержадміністрацій, сільських та селищних голів, а також фермерів і керівників фермерських господарств.

Ми намагалися запитати у Ярослава Сколоти його думку про ситуацію, проте поговорити з чиновником не вдалося. Спершу очільник Держземагенства Полтавщини попросив зателефонувати йому через 30 хвилин, а у зазначений час його телефон був вимкнений. Коли ж з’явився на зв’язку – просто не піднімає слухавки. Ми все таки сподіваємося отримати від пана Сколоти його бачення стосовно оцінки його роботи аграріями та головою ОДА.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter