Петро Ворона скликає депутатів Полтавської облради на сесію в жовтні: питання

Влада
Юлія Обелець14 вересня 2015 о 16:2313142 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Петро Ворона скликає депутатів Полтавської облради на сесію в жовтні: питання
Голова Полтавської обласної ради Петро Ворона видав розпорядження про скликання 31-ї сесії обласної ради шостого скликання.

Петро Ворона скликає депутатів Полтавської облради на сесію в жовті

Пленарне засідання має відбутись 2 жовтня 2015 року о 10.00 за адресою: Полтава, вулиця Жовтнева, 45. Про це йдеться на сайті облради.

На розгляд сесії винесли майже 40 питань:

1. Про обласну цільову соціальну Програму протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2015-2018 роки.

2. Про внесення змін та доповнень до обласної Комплексної програми соціального захисту осіб з особливими потребами, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції на 2013-2020 роки.

3. Про внесення змін до регіональної Програми запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та захисту населення і територій у разі їх виникнення на 2013-2016 роки.

4. Про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування у Полтавській області на 2013-2015 роки, затвердженої рішенням п’ятнадцятої сесії обласної ради шостого скликання від 28.02.2013 року.

5. Про внесення змін до Переліку природоохоронних заходів для фінансування за рахунок залишку коштів фонду охорони навколишнього природного середовища Полтавської області в 2015 році, затвердженого рішенням другого засідання двадцять восьмої сесії обласної ради шостого скликання від 14 травня 2015 року.

6. Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2015 рік.

7. Про затвердження Положення про Полтавську обласну премію імені С.А.Ковпака у новій редакції.

8. Про інформацію начальника управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області "Про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності органів правопорядку на території Полтавської області".

9. Про інформацію прокурора Полтавської області "Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності органів прокуратури на території Полтавської області".

10. Про звільнення від перерахування до загального фонду обласного бюджету 50% коштів, що сплачуються за оренду нежитлових приміщень.

11. Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою товариству з обмеженою відповідальністю «ПОЛТАВА ГІДРО».

12. Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка знаходиться в постійному користуванні спеціалізованої школи-інтернату No2 I - III ступенів імені Н.К.Крупської Полтавської обласної ради.

13. Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які знаходяться в постійному користуванні Ліщинівського психоневрологічного будинку-інтернату Полтавської обласної ради.

14. Про додаткове надання в користування ПАФ «Подоляка» мисливських угідь на території Диканського та Полтавського районів.

15. Про керівників суб’єктів господарювання спільної власності територіальних громад області.

16. Про внесення змін та доповнень до рішення п’ятнадцятої сесії обласної ради шостого скликання від 28.02.2013 «Про затвердження Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області» зі змінами внесеними рішенням шістнадцятої сесії шостого скликання від 23 травня 2013 року.

17. Про приймання-передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області.

18. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.

19. Про внесення змін до рішення тридцятої позачергової сесії обласної ради шостого скликання від 13 серпня 2015 року "Про утворення Шишацької об'єднаної селищної територіальної громади Шишацького району Полтавської області та призначення перших місцевих виборів депутатів Шишацької селищної ради Шишацького селищного голови.

20. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АГРОФІРМА "ХОРОЛЬСЬКА" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, ділянок родовищ підземних питних вод на території Хорольського району Полтавської області.

21. Про надання гірничого відводу Полтавській районній міжгосподарській будівельній організації "Райагробуд" для розробки Божківського-2 родовища цегельної сировини на території Полтавського району Полтавської області.

22. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) газу природного, нафти, конденсату Дружинінської площі на території Шишацького та Великобагачанського районів Полтавської області.

23. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) газу природного, нафти, конденсату Зв'язівської площі на території Миргородського району Полтавської області.

24. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) газу природного, нафти, конденсату Клюшниківської площі на території Миргородського та Лохвицького районів Полтавської області.

25. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) газу природного, нафти, конденсату Новодиканської площі на території Решетилівського, Шишацького, Полтавського, Диканського та Новосанжарського районів Полтавської області.

26. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) газу природного, нафти, конденсату Зуївської площі на території Гадяцького та Миргородського районів Полтавської області.

27. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) газу природного, нафти, конденсату Майорівської площі на території Полтавського, Котелевського та Чутівського районів Полтавської області.

28. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) газу природного, нафти, конденсату Руновщинської площі на території Полтавського, Диканського та Котелевського районів Полтавської області.

29. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) газу природного, нафти, конденсату Дорошівської площі на території Машівського району Полтавської області.

30. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "УКРГАЗВИДОБУВАННЯ" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) газу природного, нафти, конденсату Західно-Машівської площі на території Машівського району Полтавської області.

31. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного, конденсату Ватажківської ділянки на території Полтавського району Полтавської області.

32. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного, конденсату Маменківської ділянки на території Решетилівського району Полтавської області.

33. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного, конденсату Верхньоланнівської ділянки на території Карлівського району Полтавської області.

34. Про підтримку звернення Тернопільської обласної ради від 25.06.2015 № 1994 до Президента України Порошенка П.О., Голови Верховної Ради України Гройсмана В.Б., Прем’єр-міністра України Яценюка А.П., обласних рад України.

35. Про Звернення депутатів Полтавської обласної ради до Верховної Ради України щодо вшанування пам'яті жертв трагедії вірменського народу.

36. Про депутатський запит депутата обласної ради Дорохіної Т.К. щодо законності визначення виконавця послуг з централізованого постачання гарячої води в житлових будинках комунальної власності м. Полтава.

37. Про депутатський запит депутата обласної ради Дорохіної Т.К. щодо проведення капітального ремонту будинку № 3 по вулиці Старий Поділ у м. Полтава.

38. Про депутатський запит депутата обласної ради Дорохіної Т.К. щодо законності проведення відрахувань з пенсії заборгованості по оплаті житлово-комунальних послуг.

39. Різне.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter