Промисловість Полтавщини іде на спад – Головко

Влада
Надія Труш9 квітня 2015 о 08:011394 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Промисловість Полтавщини іде на спад – Головко
Машинобудування в Полтавській області перебуває у кризовому стані.

Промисловість Полтавщини іде на спад – ГоловкоМашинобудування в Полтавській області перебуває у кризовому стані. фото golosukraine.com

Голова Полтавської ОДА прокоментував роботу провідних машинобудівних підприємств області, а саме Крюківського вагонобудівного заводу та "АвтоКрАЗ".

Валерій Головко під час звіту про 100 днів роботи на посаді голови облдержадміністрації констатував: попри те, що Полтавщина втратила російський ринок, все ж тримається на рівні індустріальної області.

– Можна відмітити роботу Крюківського вагонобудівного заводу та КрАЗ. Іншим підприємствам вкрай складно без підтримки держави. На мою думку, уряд має повернутися до держзамовлення, – сказав Головко. – Завод дорожніх машин можна було б залучити до будівництва дороги Київ-Харків-Довжанський.

Якщо машинобудування в області дещо спадає, то аграрна складова на досить високому рівні. За словами Головка, Полтавщина годує хлібом усю Україну. Попри це, наша область закуповує продукти харчування із інших областей. Керівник області зміни в цьому плані.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter