Полтавські організації запрошують до участі у торгах на закупівлю послуг з реабілітації учасників АТО

Влада
Ольга Матвієнко20 жовтня 2015 о 13:2512181 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські організації запрошують до участі у торгах на закупівлю послуг з реабілітації учасників АТО
Участь у конкурсі можуть брати волонтерські організації, центри соціальних служб, реабілітаційні та інші установи.

Полтавські організації запрошують до участь у торгах на закупівлю послуг з реабілітації учасників АТОДержава проведе торги на закупівлю послуг з реабілітації та оздоровлення ветеранів АТО. Фото – dniprograd.org

Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції запрошує взяти участь у конкурсних торгах із закупівлі послуг із психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції за бюджетною програмою. Про це повідомили на офіційному сайті Полтавської ОДА.

У Держслужбі наголошують, що заходи щодо психологічної реабілітації необхідно проводити в кожному регіоні для якомога більшої кількості постраждалих учасників, зробивши їх найбільш доступними, у тому числі й територіально.

Читайте також: У Полтаві почав діяти центр допомоги учасникам АТО

Участь у конкурсі можуть брати зокрема волонтерські, громадські організації, обласні та районні центри соціальних служб для сім’ї та молоді, госпіталі ветеранів війни, санаторно-курортні, реабілітаційні установи, які відповідають вимогам до учасників конкурсу (відповідають кваліфікаційним критеріям, мають необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі).

Інформація щодо проведення конкурсних торгів на закупівлю послуг з психологічної реабілітації, вимоги до тендерної документації розміщені на веб-сайті Служби www.dsvv.gov.ua та будуть розміщені на веб-порталі «Державні закупівлі».

Додаткову інформацію щодо участі в торгах потенційні учасники можуть отримати у Відділі соціальної, професійної адаптації та психологічної реабілітації за тел. (044) 281-08-31 або зробивши запит на електронну адресу vpr2014@ukr.net.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter