Полтавських рятувальників очолив авіатор

Влада
Ольга Правденко21 липня 2015 о 14:382075 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавських рятувальників очолив авіатор
Зустрічали нового керівника співробітники управління, керівники міських та районних підрозділів.

Полтавських рятувальників очолив авіаторВіктор Дейнега не має досвіду роботи в ДСНС

Нового керівника Полтавського обласного управління ДСНС – Віктора Дейнегу, представив сьогодні, 21 липня, перший заступник ДСНС України Олег Мельчуцький.

– Це людина нова, яка зовсім не працювала в нашій службі, тому в мене прохання до особового складу підтримати його і ні в якому разі не підвести, адже Полтавський гарнізон – дуже потужний, тому не повинен зменшитися рівень виконання завдань за призначенням, – зазначив Олег Мельчуцький.

Полтавських рятувальників очолив авіаторОлег Мельчуцький та Віктор Дейнега

Віктор Дейнега родом з Дніпропетровської області, професійний військовий, пілот авіації, проходив службу на різних посадах в Збройних силах України, звільнився у 2014 році, після 27 років служби.

Тимчасово в.о голови УДСНС Геннадій Бровар відтепер заступник Дейнеги.

Проте, про що розмовляли після представлення, журналістам не вдалося дізнатися, так само ми не отримали й відповіді на ряд запитань, зокрема щодо акції рятувальників. Нагадаємо, тоді полтавські рятувальники вимагали підвищити їм зарплату, оновити спорядження та долучити їх до реформування галузі. Мельчуцький сказав, що йому необхідно поспілкуватися з особовим складом, на це в нього піде багато часу:

– 40 хвилин або й година, якщо ви готові почекати, то я потім поспілкуюся з вами.

Зазначимо, що на представлення нового керівника також довелося чекати 40 хвилин.

Полтавських рятувальників очолив авіатор

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter