Приїзд Арсенія Яценюка до Полтави – посилена охорона, міліцейський патруль та відмова у спілкуванні з пресою

Влада
Ольга Правденко17 жовтня 2014 о 18:271990 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Приїзд Арсенія Яценюка до Полтави – посилена охорона, міліцейський патруль та відмова у спілкуванні з пресою
Прем’єр-міністра зустрічали в кращих радянських традиціях – біля ОЦЕВУМу чергувало одразу три невідкладні служби: міліція, рятувальники та «швидка допомога». А журналістам не дали можливості задати Яценюку запитання.

Приїзд Арсенія Яценюка до Полтави – посилена охорона, міліцейський патруль та відмова у спілкуванні з пресою

Сьогодні на Полтавщині з робочим візитом перебував Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк. Після відвідин кількох підприємств області, Арсеній Петрович зустрівся з аграріями в актовому залі ОЦЕВУМу. Запрошених гостей зібрали за годину до очікуваної зустрічі, усіх ретельно перевірили на металошукачі.

Проте на зустріч прийшли не лише аграрії та журналісти, зібралися голови районних адміністрацій, чиновники з різних управлінь та відділів. Добровільним був такий візит можновладців чи з-під палки, залишається лише гадати.

На зустріч Прем’єр приїхав з 15-ти хвилинним запізненням, за що перепросив та поскаржився на затори.

Яценюку не сподобалося, що він разом з головою Полтавської облдержадміністрації Віктором Бугайчуком, в.о. голови обласної ради Володимиром Марченком та нардепом Валерієм Головком, сиділи окремо від інших присутніх – за столом на сцені. Прем’єр сказав, що йому це «попахує»радянським компартійним стилем:

– Ми на трибуні сидимо, ви внизу, неправильно це, треба було всіх на один рівень ставити. Наступного разу в хорошому сільськогосподарському підприємстві зустрінемося, там разом посидимо, поспілкуємося і подумаємо, як далі працювати.


Приїзд Арсенія Яценюка до Полтави – посилена охорона, міліцейський патруль та відмова у спілкуванні з пресоюБіля ОЦЕВУМу чергувала "швидка"...

Загалом на зустрічі у присутності преси лише окреслили нагальні питання, вирішення яких потребують полтавські сільгоспвиробники. Також Арсеній Яценюк доповів про здобутки аграрної галузі України та про проблеми, які ще необхідно вирішувати.

– Аграрна галузь – зараз єдина галузь, яка демонструє зростання. За останніми статистичними даними – 16 % росту. Ми на 18% скоротили обсяги імпорту продовольства. Це означає, що Україна почала робити імпортозаміщення; за останні півроку на третину Україна збільшила експорт продовольства, – зауважив Арсеній Яценюк.

Прем’єр-міністр зазначив, що аграрний сектор нині надзвичайно привабливий для інвестицій.


Приїзд Арсенія Яценюка до Полтави – посилена охорона, міліцейський патруль та відмова у спілкуванні з пресою... та "прогулювалася" міліція

Далі – була розмова без преси. Анонсованого прес-підходу Прем’єр-міністра до журналістів не відбулося, охорона попросили ЗМІ вийти із залу одразу ж після виступу Арсенія Петровича, коли аграріям надали можливість задати йому питання.


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter