Росія інвестує у Полтавську область

Влада
Надія Труш10 лютого 2016 о 15:242347 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Росія інвестує у Полтавську область
На Полтавщину зайшло один мільярд 10 мільйонів доларів інвестицій.

На Полтавщину зайшло 10 мільйонів доларів інвестиційНа Полтавщину зайшло 10 мільйонів доларів інвестицій. Фото ukrbizn.com

Полтавська область сьома у рейтингу областей України, куди залучалися іноземні інвестиції.

Про це на прес-конференції розповів заступник голови Полтавської облдержадміністрації Андрій Пісоцький.

– Загалом економіка нашої області, як і держави загалом, знаходиться у складному становищі. Анексія Криму, військовий конфлікт, розбалансування фінансової системи створюють негативний фон для розвитку економіки, – сказав Андрій Пісоцький. – Ці процеси лише підсилюються негативними настроями у суспільстві та вичікувальною позицією інвесторів.

Андрій Пісоцький назвав сім компаній, які інвестували в Полтавську область найбільше коштів. Протягом 2015 року на Полтавщину зайшло один мільярд 10 мільйонів доларів інвестицій, за його словами.

Серед іноземних інвесторів, які вклали свій капітал у підприємства нашої області, два підприємства із Росії. Щоправда, скільки саме кожна із країн інвестувала, влада не вказує.

Протягом 2015 року на Полтавщину зайшло 10 мільйонів доларів інвестицій

В 2015 році Полтавщина залучила 50 мільйонів гривень міжнародної технічної допомоги. Зокрема, це: Проект ЄС та ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтовани на громаду, Проект Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) «Місцеві альтернативні енергетичні рішення в м. Миргороді», Проект українсько-німецького технічного співробітництва GIZ «Енергоефективність у громадах», Проект Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ «Реформа управління на сході України», Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні DESPRO, Проект ЄС «Полтавська область для внутрішньо переміщених осіб», Проект ПРООН «Швидке реагування на соціальні та економічні виклики внутрішньо переміщених осіб в Україні, Проект міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст (ПРОМІС) (Канада).

До теми: Миргород отримає кредит від корпорації НЕФКО

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter