Проїзд у Полтаві може здорожчати: автобуси по 4, тролейбуси – по 2 гривні

Влада
Надія Труш17 квітня 2015 о 12:3329222 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Проїзд у Полтаві може здорожчати: автобуси по 4, тролейбуси – по 2 гривні
Проекти рішень щодо підняття вартості плати за проїзд у громадському транспорті опублікували на сайті Полтавської міськради.

Проїзд у Полтаві може здорожчати: автобуси – по 4, тролейбуси – по 2 гривніПроїзд у Полтаві може здорожчати. Фото – school.xvatit.com

Документи винесли на обговорення громадськості.

Згідно із проектами рішень, міська влада пропонує встановити тариф на перевезення пасажирів у автобусах незалежно від форми власності та організаційно-правової форми господарювання – 4 гривні за одну поїздку. А у тролейбусах – 2 гривні за поїздку.

Нагадаємо, зараз вартість складає 3 гривні у автобусах і 1, 50 у тролейбусах.

Нинішні три гривні за проїзд можуть стати так званою пільговою ціною. У проекті рішення вказано, що з метою забезпечення соцзахисту учнів та студентів пропонують встановити тариф на пільговий проїзд (дев’ять навчальних місяців) в автобусі, який працює у звичайному режимі руху, в розмірі 3 гривні за одну поїздку (за наявності у пасажира учнівського/студентського квитка).

У тролейбусах же пільгова ціна пропонується на такому рівні:

- для учнів шкіл – 30 гривень на місяць;

- для студентів денної форми навчання – 40 гривень на місяць;

- для громадян – 80 гривень на місяць;

- для службових поїздок працівників підприємств, установ та організацій – 120 гривень на місяць.

До теми: Мер Полтави скликає депутатів на сесію: питання

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter