Мер Полтави скликає депутатів на сесію: питання

Влада
Надія Труш15 квітня 2015 о 12:482453 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мер Полтави скликає депутатів на сесію: питання
Депутати на сесії Полтавської міськради розглянуть 75 питань.

Мер скликає депутатів на сесію

23 квітня відбудеться сорок дев’ята сесія Полтавської міської ради шостого скликання.

Розпочнеться засідання о 10 годині (м. Полтава, вул. Жовтнева, 36).

Розпорядження міського голови опублікували на офіційному сайті міськради.

Перелік питань:

1. Про внесення змін до показників міського бюджету на 2015 рік.

2. Про внесення змін до рішення позачергової сорок сьомої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 30 січня 2015 року «Про місцеві податки і збори».

3. Про внесення змін до рішення сорок п’ятої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 25.11.2014 «Про надання гарантії Полтавської міської ради для забезпечення виконання боргових зобов’язань Полтавського обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства «Полтаватеплоенерго» за кредитом Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для реалізації інвестиційного проекту «Демонстраційний проект DemoUkrainaDH в місті Полтава».

4. Про розгляд Зведеної довідки про результати ревізії бюджету міста Полтави.

5. Про визначення заходів щодо організації надання земельних ділянок учасникам антитерористичної операції для індивідуального житлового будівництва та ведення садівництва.

6. Про надання згоди на розміщення кабельної лінії КЛ-0,6кВ та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі вул. Героїв Сталінграду.

7. Про надання згоди на розміщення опор ПЛ-0,4 кВ та дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул.Братів Майбородів.

8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо впорядкування існуючого землекористування для завершення будівництва підприємства з виготовлення металевих виробів по вул.Половки,64б.

9. Про внесення змін до рішення сорок четвертої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 25.09.2014 «Про надання згоди на розміщення індивідуальних гаражів на земельній ділянці по вул.Кучеренка,20-Г».

10. Про надання згоди на поділ земельної ділянки по вул.Пушкіна,141.

11. Про надання згоди на розміщення спеціалізованого контейнера для обладнання АТС, доступу до мережі Інтернет і проводового мовлення та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Спартака,109а-Н.

12. Про надання згоди на розміщення опор ПЛ-0,4кВ та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по пров.Новорибцівському та вул.Академіка Гришка.

13. Про надання згоди на подальше розміщення Меморіального комплексу захисникам правопорядку Полтавщини та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Пушкіна,56в.

14. Про розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

15. Про затвердження проектів розподілу територій, визначення меж або впорядкування існуючих землеволодінь та землекористувань у м.Полтава.

16. Про надання дозволу на розроблення детального плану території кварталу, обмеженого вул.Енгельса, вул.Пушкарівською та вул.Артема.

17. Про внесення змін до рішення сорок четвертої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 25.09.2014 «Про надання згоди на поділ земельної ділянки по просп.Миру,5».

18. Про розгляд звернення автогаражного колективу «Енергія».

19. Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою юридичним та фізичним особам.

20. Про надання земельних ділянок, передачу в користування та продовження права користування земельними ділянками.

21. Про затвердження документації із землеустрою на розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

22. Про врегулювання окремих питань щодо власності на земельні ділянки.

23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) садівничого товариства «Колективіст» та його членів, вул.Клінкерна,1-і.

24. Про питання постійного користування земельними ділянками.

25. Про розгляд клопотань щодо продажу земельних ділянок.

26. Про надання дозволу з проведення експертної грошової оцінки.

27. Про списання комунального майна.

28. Про передачу комунального майна з балансу на баланс.

29. Про надання згоди на передачу квартир до комунальної власності міста Полтава.

30. Про прийняття об’єктів житлового фонду у комунальну власність міста.

31. Про затвердження рішень виконавчого комітету та розпоряджень міського голови.

32. Про внесення змін та доповнень до «Програми приватизації об’єктів, що належать до комунальної власності м. Полтава на 2013-2015 роки», затвердженої рішенням тридцять першої сесії Полтавської міської ради шостого скликання 17.05.2013 року.

33. Про передачу із комунальної власності територіальної громади міста Полтави в особі Полтавської міської ради у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області нежитлового приміщення по вул.Генерала Духова,1.

34. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Полтави на 2015 рік.

35. Про затвердження у новій редакції статуту Комунального підприємства «Декоративні культури» Полтавської міської ради.

36. Про затвердження у новій редакції статуту Комунального підприємства «Полтавська міська шляхово-експлуатаційна дільниця» Полтавської міської ради.

37. Про внесення змін та доповнень до статуту Підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло».

38. Про внесення змін у додаток 7 до Програми розвитку міського електротранспорту м.Полтава на період до 2017 року, затвердженої рішенням сорок першої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 15 травня 2014 року.

39. Про передачу комунального майна.

40. Про внесення змін до Програми охорони довкілля в місті Полтава на 2012-2016 роки (зі змінами) та затвердження Переліків природоохоронних заходів, на які передбачаються видатки з міського фонду охорони навколишнього природного середовища в 2015 році.

41. Про затвердження щорічної літературної премії імені М.В.Гоголя.

42. Про затвердження щорічної міської премії імені Самійла Величка.

43. Про затвердження щорічної міської премії імені В.Г.Короленка.

44. Про затвердження щорічної міської премії імені М.Ярошенка.

45. Про затвердження щорічної міської дитячої літературної премії імені І.П.Котляревського.

46. Про внесення змін до рішення позачергової сорок сьомої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 30 січня 2015 року «Про затвердження міської програми розвитку культури м. Полтава на 2015-2019 роки».

47. Про затвердження Положення про умови проведення міського етапу щорічної акції «Зелений паросток майбутнього».

48. Про затвердження Положення про умови проведення міського етапу Всеукраїнського конкурсу «Парки – легені міст і сіл».

49. Про безоплатну передачу майна.

50. Про безоплатну передачу майна управлінню освіти.

51. Про передачу майна.

52. Про затвердження міської Програми оздоровлення та відпочинку дітей м. Полтава на 2015-2018 роки.

53. Про затвердження в новій редакції Положення про порядок призначення та виплати іменної стипендії міського голови студентам вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації (державної та недержавної форми власності) м. Полтава.

54. Про внесення змін та доповнень до Положення «Про порядок призначення та виплати іменної стипендії міського голови перспективним спортсменам міста».

55. Про внесення змін до Програми висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування м. Полтава та фінансової підтримки засобів масової інформації на 2015 рік.

56. Про внесення змін та доповнень до Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Полтава «Турбота» на 2015 рік.

57. Про затвердження договорів про пайову участь у розвитку інфраструктури м.Полтава.

58. Про встановлення розміру пайової участі у розвиток інфраструктури міста.

59. Про розгляд пропозиції щодо передачі квартир у власність територіальної громади м.Полтава.

60. Про приєднання до Європейської ініціативи «Угода мерів».

61. Про внесення змін до рішення сорок п’ятої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 27.11.2014 «Про створення юридичної особи».

62. Про внесення змін до рішення позачергової другої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 19.11.2010 «Про структуру виконавчих органів ради, їх загальну чисельність та витрати на утримання» зі змінами.

63. Про розподіл обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів та заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючим справами виконавчого комітету Полтавської міської ради у новій редакції.

64. Про внесення змін до рішень сесій Полтавської міської ради шостого скликання та затвердження положень.

65. Про призначення редактора газети «Полтавський вісник».

66. Про затвердження розподільчого балансу.

67. Про внесення змін до міської цільової програми «Забезпечення пожежної безпеки на 2011-2015 роки», затвердженої рішенням тринадцятої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 07.09.2011 (зі змінами).

68. Про внесення змін до міської цільової програми «Удосконалення міської ланки регіональної системи централізованого оповіщення населення, органів місцевого самоврядування та керівного складу цивільного захисту у надзвичайних ситуаціях м. Полтава на 2014 – 2016 роки».

69. Про затвердження міської комплексної цільової програми «Розвиток та удосконалення міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2014-2016 роки» в новій редакції.

70. Про затвердження Програми створення страхового фонду документації м. Полтава на 2015 – 2017 роки.

71. Про внесення змін до міської комплексної цільової Програми боротьби зі злочинністю на 2011-2015 роки.

72. Про внесення змін до Програми «Підтримка соціальних гарантій військовослужбовців та організація допомоги військовим частинам, іншим військовим формуванням, установам Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, підприємствам, установам, організаціям м.Полтави, залучених до питань територіальної оборони, мобілізаційної підготовки та цивільному захисту на 2014-2016 роки».

73. Про затвердження Програми сприяння розвитку місцевого самоврядування в м. Полтава на 2015 рік.

74. Про внесення змін до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік та орієнтовного переліку основних питань для розгляду на сесіях Полтавської міської ради у І півріччі 2015 року.

75. Про розгляд звернення підприємців, які здійснюють свою діяльність на комунальному ринку «Речовий» по вул.Фрунзе, 34«а».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter