Скандал. Мер Полтави звинуватив суддю в упередженості через її будинок

Влада
Юлія Обелець13 травня 2014 о 08:012676 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Скандал. Мер Полтави звинуватив суддю в упередженості через її  будинок
Під час суду Олександр Мамай висловив свої претензії до судді, яка власне і веде його справу.

Скандал. Мер Полтави звинуватив суддю в упередженості через її будинок

Міський голова Полтави зачитав клопотання, де наводить факти про звернення до нього на особистий прийом судді Лариси Гольник. Пані Лариса, нібито, таким чином намагалась вирішити питання з ремонтом будинку, в якому вона проживає. Але, зі слів Олександра Мамая, їй відмовили у допомозі через відсутність фінансування. Тому очільник міста вважає, що такі факти дають йому підставу вважати суддю упередженою по ставленню до нього.

У цьому клопотанні, як і у більшості, Олександру Мамаю відмовили. Але суддя Гольник вирішила прокоментувати наведені факти. Зі слів жінки, вона дійсно зверталась з таким питанням, адже її квартира знаходиться в будинку, який будувався у ХХ столітті, носить історичну цінність, тож потребує капітального ремонту. Також вона зазначила, що будинок є комунальною власністю.

Під час діалогу між міським головою та суддею представники громадськості, присутні в залі суду, почали викрикувати та висміювати Олександра Мамая. Як все було пропонуємо переглянути на відео.

Позначення:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter