Сесію Полтавської міської ради спробували перенести (ВІДЕО)

Влада
Андрій Іванов28 березня 2016 о 16:291489 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сесію Полтавської міської ради спробували перенести (ВІДЕО)
Сьогодні представники депутатських фракцій міської ради зустрічалися з Олександром Мамаєм.

«Свобода» та «Самопоміч» Полтавської міської ради вимагають... (відео)Фото – poltavske.tv

28 березня відбулася погоджувальна нарада перед сесією Полтавської міської ради у міського голови Олександра Мамая.

Пробувши в кабінеті міського голови близько двох годин, лідери окремих фракцій повідомили – сесію намагалися перенести, але така пропозиція не знайшла підтримки. Звернення про перенесення сесії зареєстрували офіційно на підставі того, що до порядку денного включені ряд питань, про які ніхто не знав, і в депутатів просто немає достатньо часу із ними ознайомитися.

– Дуже багато питань у громадськості, які ще не обговорені. Сьогодні будемо їх розглядати допізна. Просили перенести сесію, адже ряд питань є досить резонансними – з приводу забудови артскладів, мікрорайону «Лазурний». Проте на перенесення сесії не погодилися, як і на пропозицію розбити її на кілька пленарних засідань, – зазначив Ігор Окіпнюк, лідер фракції «Самопоміч».

– За перенесення сесії та зменшення кількості питань порядку денного виступали три фракції – «Самопоміч», «Партія простих людей» та «Свобода». До інших фракцій питання, чому вони не хочуть змінювати порядок денний і чому вони мовчали, – зазначив голова фракції «Партії простих людей» Олександр Шамота.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter