Термінова сесія Полтавської обласної ради: текстовий онлайн

Влада
Андрій Іванов29 червня 2016 о 10:001939 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Термінова сесія Полтавської обласної ради: текстовий онлайн
Голова обласної ради Олександр Біленький видав розпорядження про скликання восьмої позачергової сесії обласної ради сьомого скликання.

Термінова сесія Полтавської обласної ради: текстовий онлайн

На розгляд восьмої позачергової сесії обласної ради сьомого скликання внесене питання «Про резервний фонд обласного бюджету».

Нагадаємо, що така нагальність розгляду цього питання пов’язана із виділенням коштів на подолання наслідків непогоди у Полтавській області.

Поки що зареєструвалися менше 30 депутатів. Сесія ще не почалася. Біленький нагадує, що питання важливе, скоро треба починати.

45 депутатів, сесію відкрили.

Спроба проголосувати за секретаріат не вдалася. Система "Рада" дала збій.

Із другої спроби все вдалося.

Голосування за порядок денний також не вдається. Знову знадобилася друга спроба.

Руслан Богдан взяв слово, говорить, що Конституцію хто як хоче, той так і крутить. Потім дякує депутатам за те, що зібралися допомогти людям. Далі він говорить говорить про вибори у ВР на 151 окрузі.

Анатолій Ханко говорить, що існує проблема із опорними школами. А також говорить, про проблему водопостачання у будинку по вулиці Бідного, про що можна прочитати у блозі на сайті.

10.35 Депутати акцентують увагу на тому, щоб гроші, що виділяють пішли за призначенням. Крім того, дороги та інша інфраструктура були відновлені якісно. Про це сказав Руслан Ляшко.

10.40 Розпочали розгляд єдиного питання.

Доповідає Володимир Сологуб, голова ДСНС в Полтавській області.

12 домогосподарств залишаються підтопленими в проблемних районах. Загиблих немає.

Сергій Макєєв, головний епідемлікар області доповів, що не має змішування питної води з брудною дощовою. Проте ризики, що джерела водопостачання забрудняться.

11.13 Розгляд питання затягнулося.

11.50 Рішення прийняли.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter