У Полтаві патрульна поліція і комунальники домовлялися про співпрацю (відео)

Влада
Надія Труш23 березня 2016 о 18:591455 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві патрульна поліція і комунальники домовлялися про співпрацю (відео)
Комунальники покладають великі надії на патрульну поліцію, а поліція висловила готовність співпрацювати із управлінням ЖКГ.

У Полтавській міській раді сьогодні, 23 березня, відбулася нарада щодо співпраці служб ЖКГ та патрульної поліції. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів (питання ЖКГ) Олексій Чепурко та керівництво Управління патрульної служби у Полтаві спільно із керівниками комунальних установ міста вирішували, які проблеми у місті слід вирішувати першочергово. Як виявилося, проблема №1 – дорожні знаки та сміттєві баки.

У Полтаві патрульна поліція і комунальники домовлялися про співпрацюУ Полтаві патрульна поліція і комунальники домовлялися про співпрацю. Фото Юлії Обелець

Олексай Чепурко заявив, що управління ЖКГ має ряд прохань та пропозицій до патрульної поліції. Власне, і зібралися, аби їх обговорити. Результати анонсованої співпраці, обіцяють представити жителям міста до початку літа.

Заступник Олександра Мамая нарікає на недобросовісних жителів міста, які викидають сміття не у спеціальні баки, а просто на вулиці.

– Якщо пройтися центральною вулицею, до Корпусного парку, уже є проблеми з сміттєвими баками. Проблема не лише у недостатньому фінансуванні і в тому, що мало закуповуємо баків для сміття. Є проблема вандалізму, хуліганства, – говорить Олексій Чепурко. Міська влада сподівається, що нова патрульна поліція посприяє тому, аби місто стало охайнішим та безпечним.

– Ми з цікавістю спостерігаємо за роботою нової патрульної поліції і покладаємо на неї великі надії, на те, що вони наведуть порядок у місті, допоможуть зробити наше місто більш охайними, – сказав Чепурко.

Зокрема, тих, хто викидає сміття поза сміттєвим баком, збираються штрафувати. Таким чином влада і поліція хоче зробити Полтаву чистою.

Не обійшлося без розмов про недостатнє фінансування галузі ЖКГ. Але конкретних сум не озвучили. За словами пана Чепурка, про це говорити ще зарано. Разом з тим він заявив, що наприкінці квітня проситимуть у депутатів додаткових коштів, тоді ж збираються і озвучити пропозиції щодо спільної роботи патрульної поліції та комунальних служб. Та уже зараз можна зрозуміти, куди планують витратити кошти у майбутньому, якщо депутати міськради підтримають пропозиції.

У Полтаві патрульна поліція і комунальники домовлялися про співпрацю

– У місті зараз не вистачає 1, 5 тисячі дорожніх знаків. Як наслідок цього – збільшується кількість ДТП. Порахувати, скільки коштів на їх виготовлення, придбання та встановлення, зараз важко, бо вартість залежить від того, який саме це буде знак, – сказав Віталій Мельничук, головний патрульний поліціянт Полтави.

Детальніше дивіться у нашому відео.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter