У Полтаві пропонують безкоштовно ховати померлих, які мають особливі заслуги

Влада
Надія Труш4 липня 2016 о 13:01932 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві пропонують безкоштовно ховати померлих, які мають особливі заслуги
У місті хочуть запровадити проведення безоплатного поховання померлих осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій і інвалідів війни.

У Полтаві пропонують безкоштовно ховати померлих, які мають особливі заслугиУ Полтаві пропонують безкоштовно ховати померлих, які мають особливі заслуги. Фото obozrevatel.com

Відповідний проект рішення ради опублікували на сайті Полтавської міськради сьогодні, 4 липня.

Міська рада збирається звернутися до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України з пропозицією внести зміни до постанови Кабміну «Про затвердження Порядку проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій і інвалідів війни».

В разі прийняття цього рішення контроль за виконанням покладуть на постійну комісію з питань підтримки ветеранів війни та учасників АТО, соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства і дитинства.

До теми: В Опішні перепоховали загиблих у ІІ Світовій війні

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter