У Полтавській міськраді під галас і бійку підняли ціну на проїзд (ВІДЕО, оновлено)

Влада
Ольга Матвієнко21 травня 2015 о 10:3329644 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтавській міськраді під галас і бійку підняли ціну на проїзд (ВІДЕО, оновлено)
Громадські активісти, депутати і перевізники вирішили долю ціни за проїзд у Полтаві.

У Полтавській міській раді під галас і бійку підняли ціну на проїздУ Полтавській міській раді під галас і бійку підняли ціну на проїзд

Сьогодні, 21 травня, відбулося засідання виконавчого комітету Полтавської міської ради, на якому серед інших питань розглядали підвищення тарифів на пасажирські перевезення в міському транспорті.

На засіданні крім чиновників присутні громадські активісти та перевізники. І, як традиційно останнім часом заведено в такому випадку, активісти, міський голова Олександр Мамай та депутати почали зі сварки.

Між представниками громадських організацій навіть виникла штовханина. Поки сварилися, виконком одноголосно проголосував за підвищення тарифів у автобусах. Активісти з цього приводу кричали "Ганьба!", перевізники вигукували "Дякуємо!".

Слідом проголосували і за підвищення ціни за проїзд в тролейбусах. Тепер проїзд в автобусах та маршрутках коштуватиме по 4 гривні, а у тролейбусах - по 2 гривні.

Як відбулося скандальне засідання – дивіться у відео Андрія Іванова.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter