У Полтавській ОДА майже на півтори сотні працівників менше

Влада
Ольга Матвієнко25 червня 2015 о 15:211118 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтавській ОДА майже на півтори сотні працівників менше
Микола Білокінь розповів про кадрові зміни та реорганізацію структури ОДА.

У Полтавській ОДА майже на 150 працівників меншеУ Полатвській ОДА продовжуються кадрові зміни. Фото – novagromada.com.ua

Питання кадрової політики, реорганізації департаментів облдержадміністрації, конкурсів на вакантні посади – усе це обговорили 25 червня на прес-конференції. Про це повідомили у прес-службі ОДА.

Фахову оцінку змінам, які нині відбуваються в облдержадміністрації надав керівник апарату ОДА Микола Білокінь. Він зауважив, що відповідно до реорганізації структури ОДА відбулося скорочення, і у зв’язку з цим кількість працівників зменшилася з 702 штатних одиниць до 567.

– Що стосується реорганізації, то в цифрах це можна окреслити так: апарат облдержадміністрації – було 113, стало 93 працівники, Департамент агропромислового розвитку – було 48, сьогодні 40 працівників. Тобто, цифри ідуть на зменшення. Якщо Департамент, то гранична кількість працівників – 23, управління – 18, відділу – 7, сектору – 3, – пояснив Микола Білокінь.

Щодо конкурсів на вакантні посади, то керівник апарату зауважив, що бажаючих не так і багато, але все ж таки заявки надходять. Наразі відкрито дві вакансії – на посаду директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю та директора Департаменту економічного розвитку. Їх буде призначати голова облдержадміністрації, та перед тим потрібно пройти конкурс і співбесіду.

Ще оголошено конкурс на вакантні посади двох заступників директора Департаменту агропромислового розвитку, чотирьох головних та одного провідного спеціалістів.

До нововведень у цій сфері можна віднести те, що до складу конкурсної комісії віднині буде входити голова Громадської ради при Полтавській облдержадміністрації Володимир Голуб, який представлятиме думку громадськості стосовно призначення того чи іншого потенційного працівника.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter