Влада Полтави запевняє, що за виступ гуртів «Бумбокс», «Антитіла», «Скай» з міськбюджету не платитиме

Влада
Надія Труш15 червня 2016 о 11:461464 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Влада Полтави запевняє, що за виступ гуртів «Бумбокс», «Антитіла», «Скай» з міськбюджету не платитиме
Витрати на організацію та проведення Дня молоді у Полтаві з міського бюджету будуть, але не на оплату концерту українських зірок.

Влада Полтави запевняє, що не витрачатиме кошти з бюджету на приїзд гуртів «Бумбокс», «Антитіла», «Скай»Влада Полтави запевняє, що не витрачатиме кошти з бюджету на приїзд гуртів «Бумбокс», «Антитіла», «Скай»

Про це йдеться у відповіді вдали на інформаційний запит «Кола».

Нагадаємо, 25 червня у Полтаві планують із розмахом відсвяткувати День молоді. «Бумбокс», «Антитіла», «Скай» на запрошення мера розважатимуть жителів міста.

Програма дійства вражає масштабом: концерт, розіграш велосипедів та авто. Тому ми вирішили проінформувати полтавців, за чий кошт міська влада планує свято.

Виявляється, підготовчий та організаційний етапи проведення заходи зараз ще тривають, тому бюджет, який планують витратити на День молоді у Полтаві, поки що уточнюється. Таке пояснення ми отримали від Олени Ромас, начальниці управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського виконкому.

Разом з тим вона запевняє, що на концерт гуртів «Бумбокс», «Антитіла», «Скай» з міського бюджету не будуть витрачати ані копійки. Так само не закладені кошти у бюджеті на купівлю 20-ти велосипедів та автомобіля, які розіграють серед гостей дійства.

На сайті Полтавської міськради немає жодної згадки про організацію та проведення Дня молоді 25 червня, окрім самого анонсу. Поцікавитися у міського голови, звідки ж візьме місто кошти на виступ популярних артистів складно – Олександр Мамай не відповідає на телефонні дзвінки. Сподіваємося, отримати відповідь можна буде в день сесії Полтавської міськради, яка відбудеться 16 червня. Можливо, концерт за участі зірок сцени мер оплатить з власної кишені.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter