«Бумбокс», «Антитіла», «Скай» на запрошення мера розважатимуть полтавців

Суспільство
Надія Труш10 червня 2016 о 11:192324 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Бумбокс», «Антитіла», «Скай» на запрошення мера розважатимуть полтавців
25 червня у Полтаві планують із розмахом відсвяткувати День молоді.

Таку інформацію опублікували на офіційному сайті Полтавської міськради.

Захід відбудеться о 20.00 на стадіоні «Ворскла». Святковий концерт до Дня молоді збираються провести під патронатом міського голови Олександра Мамая. Чи не кожне міське свято відбувається під патронатом мера. Але не часто він ходить на заходи, які відбуваються під його патронатом.

Бумбокс», «Антитіла», «Скай» на разпрошення мера розважатимуть полтавців

Полтавцям обіцяють концерт за участі зірок української естради: гуртів «Бумбокс», «Антитіла», «Скай». Крім того, будуть розіграші велосипедів та автомобіля.

Потрапити на свято, імовірно, буде не так просто – вхід лише за запрошенням. На сайті міськради вказаний телефон для довідок – 2-57-29. Але дізнатися подробиці про те, де можна взяти чи придбати запрошення і за скільки, виявилося складно. Вказаний телефон постійно «вибиває».

Крім того, залишається незрозумілим, чиї кошти (власні мера чи з бюджету міста) підуть на організацію та проведення дійства, зокрема, на виступ трьох гуртів. Ми звернулися з відповідним запитом до Полтавської міськради. Тож незабаром шукайте на нашому сайті відповідь, за чий кошт виступатимуть популярні артисти та за чий кошт полтавцям даруватимуть велосипеди й автомобіль.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter